上一頁下一頁
發新話題

14/6 CP唱平K住新裝酒店探X倫大鐵倉(全程350).....已完成

收藏  |  訂閱
1.1k  28.2k

引用:
原帖由 ko5066 於 2008-6-11 07:27 PM 發表

星期6我想去都唔得:smile_13: :smile_13:
無話唔得,因為有D報左名的,電話唔通,可能流野
橫掂可坐40人,收多D人先啦。
連我朋友還有4人!

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 07:37 PM 發表

連我朋友還有4人!
多謝copy兄先
我星期日要開工,怕玩得唔盡興
下次有機會要跟你去試下新場

引用:
原帖由 亞Sun 於 2008-6-11 07:23 PM 發表

咁你都仲記得.......:smile_14: :smile_14:
我記性好囉

引用:
原帖由 北蒲男爵 於 2008-6-11 06:29 PM 發表
蒲頭一推:smile_34:
多謝多謝!:smile_38: :smile_38:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 07:37 PM 發表

連我朋友還有4人!
好多人呀。:smile_14:

引用:
原帖由 CokeDuo 於 2008-6-11 08:43 PM 發表

好多人呀。:smile_14:
到時會唔會玩 幾廿P ? :smile_30::smile_30::smile_30:

i want to go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

mr long !
long time no see  la!!!!

引用:
原帖由 kidkids 於 2008-6-11 09:19 PM 發表
i want to go !!!!!!!!!!!!!!!!!!!
please !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
加左你名,準時出席!:smile_30:

引用:
原帖由 COPYBOY 於 2008-6-11 08:13 PM 發表
多謝多謝!:smile_38: :smile_38:
我都幫你推一明天復你去唔去, 仲有冇位先!!!!!!!!:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆