上一頁下一頁
發新話題

我的按摩師

收藏  |  訂閱
229  51.3k

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 11:35 發表 查看引用來源
師奶配合度超高
娘娘都係師奶級別😋

引用:
原帖由 angelwong709 於 2021-11-27 12:55 發表 查看引用來源
仲挺就好
做運動就可firm肌肉挺起脂肪

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 11:33 發表 查看引用來源
昅老母係好易昅,d吖媽通常係d仔面前就換衫換褲
另外屋村以前,好多女人係走廊餵人奶,拉高件衫就拎隻奶出嚟,見唔少仲好想有得食
而家係大陸仲係咁

引用:
原帖由 毛明示 於 2021-11-30 16:18 發表 查看引用來源

而家係大陸仲係咁
應該加入國民教育

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-30 11:25 發表 查看引用來源

唔係七十年代 ?  五六十年代嘅應該係粵語殘片嚟.
獅子山下系70年代中期電視劇

引用:
原帖由 艾拉傑 於 2021-11-30 11:27 發表 查看引用來源

應該係組長你童年經歷.  
系呀.....當時好細個

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 11:34 發表 查看引用來源
師兄講對,d吖媽好開放,拉高件衫就拎隻奶出嚟,春光無限好
以前個個師奶都係咁喂仔,完全是母愛天職周圍啲男人唔會有色情眼光去睇。反而現在唔知點解會變成咁❗
一見到有女人喂奶就眼甘甘...充滿色情畫面❗
我細個時住在我隔離左右啲女人對奶差不多都俾我睇過🤪🤪🤪

引用:
原帖由 skin@kathy 於 2021-11-23 20:48 發表 查看引用來源
上個月,去美容院做body spa,平時幫我做開個按摩師放假,安排左新黎嘅阿May幫我,阿May先用毛巾遮住我對眼,跟住拉開我身上條毛巾,然後問我係咪36D,話我對波好大,要唔要加錢按胸,我話唔駛,跟住就開始按,按大腿時,may將我對腳屈曲然後 ...
果然識玩,kathy姐,有時以按摩入前戲真係好high,好激。由其是陌生人,來來回回唔直接單刀,好奶吸引

係咪㗎?我晤信,有圖有真相!招待男人嗎?

引用:
原帖由 東方小倫117 於 2021-11-30 11:34 發表 查看引用來源
師兄講對,d吖媽好開放,拉高件衫就拎隻奶出嚟,春光無限好
我老婆都係咁,當年生完仔,有時返到外家,佢都係就咁拎高件衫就泵奶,佢阿哥同佢老豆就一齊坐睇電視玩電話😩🤦

講真,我就真係幾介意老婆就咁攞對奶出嚟,但佢自己都唔介意,我又邊有資格出聲呢🙈

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆