上一頁下一頁
發新話題

茶記C9對我發姣,諗緊點去馬。(整左JPG。)

收藏  |  訂閱
2.0k  443.7k

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 07:12 發表 查看引用來源
欣賞ching都正正常常, 無刻意身體接觸, 氣氛啱嘅時候才少少觸碰.

唔似得啲on9仔咁, 我講到明普通食飯only, 唔係要找尋任何關係, 條友都要毛手毛腳, 真係想一巴車埋去.

...
應該真係一巴車埋去啦

係我自己蠢啫

應該一早潑水+兜巴車 然後閃人, 哈哈.
引用:
原帖由 更年大叔 於 2021-11-2 09:44 發表 查看引用來源

應該真係一巴車埋去啦

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 10:04 發表 查看引用來源
係我自己蠢啫

好多人都係,上得床來牽被冚

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 07:12 發表 查看引用來源
欣賞ching都正正常常, 無刻意身體接觸, 氣氛啱嘅時候才少少觸碰.

唔似得啲on9仔咁, 我講到明普通食飯only, 唔係要找尋任何關係, 條友都要毛手毛腳, 真係想一巴車埋去.

...
真係有呢D人?一見面就摸手摸腳?我自己真係唔會諗.... 雖然想搵蝦條,但係我都要有感覺,岩feel架...

男人唔好咁心急啦,用小小心意,條女都濕d啦。

又唔好咁話自己,你可以做到呢串連續技已經係好叻
引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 10:04 發表 查看引用來源
係我自己蠢啫

引用:
原帖由 yjjjoe 於 2021-11-2 08:19 發表 查看引用來源

話説有一次约個新識C9吃T,
我反而比她毛手毛腳,
個C9算幾OK三十頭未有孩子,
約她吃T,諗住坐的士的了,
她竟説去坐巴士,
全程有講有笑,大笑時手都放我大脾。
第一見無攪,我喜愛慢慢來的,
約個多月後才來。 ...
你要c9等個幾月喎!咁第一次係咪揸乾你?

引用:
原帖由 littlemomoko 於 2021-11-2 09:04 發表 查看引用來源
真係sorry, 完全無諗住同呢種人做朋友.

除咗毛手毛腳, 仲有唔少地方令人O咀, 搞到我反晒眼...

咁得意 分享下 等我學下嘢先

遇著傻仔, 係我不幸 😂😂

我都已經推開佢隻手, 佢仲要繼續抽水, 仆佢個街, 真係越諗越嬲

好後悔無兜巴車埋去
引用:
原帖由 Sennn 於 2021-11-2 10:11 發表 查看引用來源

真係有呢D人?一見面就摸手摸腳?我自己真係唔會諗.... 雖然想搵蝦條,但係我都要有感覺,岩feel架...

男人唔好咁心急啦,用小小心意,條女都濕d啦。 ...

我就係無做到呢串連續技呀!蝕咗 😭
引用:
原帖由 leowaiwai 於 2021-11-2 10:14 發表 查看引用來源
又唔好咁話自己,你可以做到呢串連續技已經係好叻

無需要學吓嘢啦, 因為一般正常人應該唔會咁 😂😂
引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-11-2 10:32 發表 查看引用來源
咁得意 分享下 等我學下嘢先

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆