上一頁下一頁
發新話題

一人一個床上趣事

收藏  |  訂閱
383  55.6k

回覆 210# 蛇貴妃 的帖子

唔同佢返公司大戰?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 14:15 發表 查看引用來源
唔同佢返公司大戰?😉
呢次冇, 人地真係有緊要o野做o架嘛
其實有d 期待, 即係約好陣間收工晚飯邊度等+點解決.... 係比我地平時都o係屋企o既食飯時間略早左dd o既,
講完時間之後四隻眼睛立即對望o左兩秒鐘, 大家都心照點解要約早o左但唔講出口
呢d 係我地之間o既甜蜜

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-16 12:54 發表 查看引用來源
咁樣呀...
嗯...

就係兩日之前, 即係星期一, 我地約好o左放工o係外面食埋飯先返屋企o既
咁食完飯返去, 其實o係路上已經蠢蠢欲動啦, 因為老公仔著住我送佢o既西裝, 我好中意老西o架
入到屋當然飽暖思淫慾即刻o ...
唔唔🤔
嘻😁😁

又捱打了 還打了那麼多 痛嗎?🥺🥺🥺

還挺好看的報告 就寛恕妳吧 😉
我出去買點晚餐的東西 回頭有時間再來欣賞

回覆 213# katieW 的帖子

輪到師姐今晚服侍老公?😉

引用:
原帖由 licklickson 於 2021-6-16 16:01 發表 查看引用來源
輪到師姐今晚服侍老公?😉
人地服侍老公花臣比我仲多呀😂
詳情留番俾佢自己講, 不過怕且今晚都唔會有時間㗎啦

引用:
原帖由 katieW 於 2021-6-16 14:54 發表 查看引用來源

唔唔🤔
嘻😁😁

又捱打了 還打了那麼多 痛嗎?🥺🥺🥺

還挺好看的報告 就寛恕妳吧 😉
我出去買點晚餐的東西 回頭有時間再來欣賞
梗係痛啦😩
快D錫返我!🤓

回覆 215# 蛇貴妃 的帖子

果然好姊妹,真係了解佢!🤔

To 蛇蛇:昨晚又重新再看一次妳的故事 不錯啊 同一個規律的 口交 舔腳 打屁股都有
妳說妳喜歡對方主動提出想要鞭打妳 我雖然不玩這種遊戲
但我反而更加欣賞妳首先提出 就是在知道對方喜歡的前提下
明知道會很痛苦都甘願為他去承受 以對方的快樂為先的態度
我有時候在想嘛 老公好像沒有想生育的意思 至少暫時未有
一方面嘛 我知道生孩子不簡單 也有幾個已婚而且已當人媽媽的女性朋友
(當然我跟她們關係沒有跟妳的來得密切 別妒忌啊 )
從她們口中得知 從懷孕初期直到分娩的一刻 各種各樣的不適和痛楚
其中甚至有一個說她以後不會再生 也叫我別生 太恐怖差點連命都沒有了等等
但另一方面 我又想如果有個孩子是老公的願望 我會二話不說的答允
而且會很期待她們所形容那些各種各樣的痛苦 因為這些最終都會令老公快樂
也許是跟隨他的日子久了 被他那套思想感染 我也潛意識裡認同這是女人該做的事
身為女人就是應該一切以夫君為主 他為家庭在外付出血汗 自己在家裡便理應為他吃點苦
如果我有了孩子 並且是個小女生的話 很有可能也會這樣教育她
即使是個男孩 有朝一日他娶了妻子 我也可能會以奶奶的身份將這套思想灌輸給她
在外人的角度也許會是食古不化 說我禍害下一代了
所以如果老公決定不要孩子 也未嘗不是一件好事

引用:
原帖由 蛇貴妃 於 2021-6-16 18:50 發表 查看引用來源

人地服侍老公花臣比我仲多呀😂
詳情留番俾佢自己講, 不過怕且今晚都唔會有時間㗎啦
嘻嘻言重了~
沒錯昨天下午有點點忙
單做泡菜就花了三個多小時了
他有事晚回來 所以又弄了一個妳最羨慕的烤肉串作宵夜和下酒菜
然後... 當然還有身體上的伺候

回覆 218# katieW 的帖子

師姐其實同你好姊妹一樣,以為喜歡的人受苦為樂事,心甘情願為他付出一切!你們的老公太幸福了!😉

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆