上一頁下一頁
發新話題

傾情說性~新福利1193

收藏  |  訂閱
1.5k  43.2k

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2021-5-10 00:22 發表 查看引用來源
師兄明天唔使返工?
梗係要啦 習慣咗吖嘛

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-10 00:27 發表 查看引用來源

師兄有個美團在手,好難早訓🤣🤣
乜意思呢....?

引用:
原帖由 c_for_car 於 2021-5-10 00:30 發表 查看引用來源
乜意思呢....?
我都想知🤣

引用:
原帖由 ilovegolf 於 2021-5-10 00:33 發表 查看引用來源
我都想知🤣
我諗打錯字 話我有個美女老婆好難早瞓

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 23:43 發表 查看引用來源

幾時變成你係主場吖🤣🤣
係妳唔係到既時間, 主場要打理,麻煩妳比返人工我,按足勞工署規出糧比我😆

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 2021-5-9 23:45 發表 查看引用來源

你想請師妹飲野,就吾好鬼鬼祟祟side track ,男人大方D約出嚟嘛,但ilovegolf師妹吾係啱啱 pmed 你。
要飲野都要有付出架,申請表要填岩.
我唔係咁隨便出去架,好怕比人食左囉...
咁妳都仲記得ilovegolf 佢回覆左我pm 😆
溝通應該從多方面發展, ilovegolf 佢一定會比我咁做既

引用:
原帖由 一碌棍插入3個口 於 9/5/2021 23:49 發表 查看引用來源

哈哈,我係師妹。。有相你又吾睇。。星哥🤣🤣
星仔好啦,哥前哥後三分險,阿師妹整個咁嘅公仔喺頭像度,仲要整個咁嘅名,又要喺度開谷,好難唔令阿星已經昏花嘅星目誤會師妹係師兄嘅。你知呢度不嬲少女士開谷傾計,一開就俾九陽神們騎劫,阿星啲成日俾人當係練武之人,通常都冇乜人理阿星😬

morning all!

引用:
原帖由 cola929 於 2021-5-10 06:49 發表 查看引用來源
係妳唔係到既時間, 主場要打理,麻煩妳比返人工我,按足勞工署規出糧比我😆
你做主場填咗表未,我未收你e猫

引用:
原帖由 star_platina 於 2021-5-10 07:27 發表 查看引用來源

星仔好啦,哥前哥後三分險,阿師妹整個咁嘅公仔喺頭像度,仲要整個咁嘅名,又要喺度開谷,好難唔令阿星已經昏花嘅星目誤會師妹係師兄嘅。你知呢度不嬲少女士開谷傾計,一開就俾九陽神們騎劫,阿星啲成日俾人當係練武之人,通常都冇 ...
星仔呀~我練開侯子偷桃,張icon都係門派的代表,我都知呢度靜過鬼先過嚟搞個檔口姐,9陽神們係邊個?我今日檔口會吾會收盤桔仔?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆