上一頁下一頁
發新話題

22/4 Ladybaby~新post(完全KO我~part 2)

收藏  |  訂閱
446  11.3k

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:31 AM 發表

一個幾好既男人  將來有機會介紹比妳識^^
係wo........唔見左哥哥幾日,佢去左邊呀?:smile_41:

引用:
原帖由 sdrmfsdd 於 2008-4-26 12:25 AM 發表

仲有UE oral ma~~~

去個oral workshop~
5知妳講咩....不過就係未考完:smile_34:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:30 AM 發表

妹妹咁夜唔訓ge?
尋日先考完試.......

終於甩難ma~~~

同埋過多個禮拜就要返工..........

咁今晚又無王管~~~

咪放肆下lor~~~ =P :smile_13:

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:31 AM 發表

一個幾好既男人  將來有機會介紹比妳識^^
次...我抽血果到敏感...成條血管腫左好痕

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:32 AM 發表

因為天氣搞到我鼻敏感發作...

操$%$#^@#
好小問題姐,係你心情唔好呀?:smile_13:

引用:
原帖由 CKL0629 於 2008-4-26 12:32 AM 發表

因為天氣搞到我鼻敏感發作...

操$%$#^@#
我都係~~~

仲要加埋濕~~~

好麻煩......... >.<

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:34 AM 發表

好小問題姐,係你心情唔好呀?:smile_13:
你知嫁啦...心照啦:smile_13:

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:26 AM 發表

傻瓜........你鍾意點叫我都無所謂啦!
叫阿嫂.....呵呵呵(邪流丸笑聲)

引用:
原帖由 Ladybaby 於 2008-4-26 12:24 AM 發表

CK哥哥.............
又一個哥哥@@

計下計下....我突然多左幾個哥哥@@"

引用:
原帖由 karolas 於 2008-4-26 12:33 AM 發表

5知妳講咩....不過就係未考完:smile_34:
仲有英語會話未考...........

今日去左補個會話工作坊.......................

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆