上一頁下一頁
發新話題

後插得好high, wif bf tonite~~

收藏  |  訂閱
406  34.6k

引用:
原帖由 ocean_1331 於 2008-4-3 04:09 PM 發表
咁你地有冇玩口爆嫁
冇牙, 我驚得d sperm好腥:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 01:54 AM 發表
今日bf上我屋企幫我裝router..
趁佢整野果時我已經迅速換返屋企著既33, -- 吊帶背心同短褲
當佢整緊果陣, 我傾電話, 郁身郁勢..haha 有幾次都走左光
佢整完之後行過泥..隻手o係我身上游走...
我大叫"好 ...
後插我都好中2
不過我條女一定冇你咁水..
佢一有高潮就乾..我都好冇癮:smile_39:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-2 01:54 AM 發表
今日bf上我屋企幫我裝router..
趁佢整野果時我已經迅速換返屋企著既33, -- 吊帶背心同短褲
當佢整緊果陣, 我傾電話, 郁身郁勢..haha 有幾次都走左光
佢整完之後行過泥..隻手o係我身上游走...
我大叫"好 ...
下次試吓係地下用狗仔式啦,好好玩嫁:smile_40:

引用:
原帖由 les^corn 於 2008-4-3 04:34 PM 發表

後插我都好中2
不過我條女一定冇你咁水..
佢一有高潮就乾..我都好冇癮:smile_39:
我超濕喎...
我係咪唔正常?

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 04:40 PM 發表

下次試吓係地下用狗仔式啦,好好玩嫁:smile_40:
我地初頭就係地下doggie style
後尾返房玩係因為bf話地下好跣...好難郁:smile_45:

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:15 PM 發表

我超濕喎...
我係咪唔正常?
梗係正常啦,因為妳好愛妳男友及當時妳極需要麻

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:17 PM 發表

梗係正常啦,因為妳好愛妳男友及當時妳極需要麻
其實唔係淨係對住佢先係咁:smile_44:
我對住我ex都係咁

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:16 PM 發表

我地初頭就係地下doggie style
後尾返房玩係因為bf話地下好跣...好難郁:smile_45:
係地下做,地方大D,推住周屋走,何其壯觀呀

引用:
原帖由 iamcrazygirl 於 2008-4-3 05:19 PM 發表

其實唔係淨係對住佢先係咁:smile_44:
我對住我ex都係咁
妳會潮吹嗎:smile_13:

引用:
原帖由 我係明仔 於 2008-4-3 05:19 PM 發表

係地下做,地方大D,推住周屋走,何其壯?
我都驚,,
有一次我趴係電腦枱...佢o係後面用手指插我...
插插下佢停左 佢話對面有人"目及"我地..
我嚇到全屋熄晒燈...跟住拉左我bf入房:smile_42:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆