上一頁下一頁
發新話題

與老婆的閏中密友搞上了....(真實故事)

收藏  |  訂閱
784  219.5k

Thank you for sharing

代答!
絕對值得!
女神:
不過妳唔好吊得太高喎,
我都等僅睇野家嗎!

咁我就唔吊咁高啦 !
不過都仲未見河仔出現嘅 ?:smile_41: :smile_41: :smile_41:

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-20 17:39 發表
代答!
絕對值得!
女神:
不過妳唔好吊得太高喎,
我都等僅睇野家嗎!

咁我就唔吊咁高啦 !
不過都仲未見河仔出現嘅 ?:smile_41: :smile_41: :smile_41:
妳唔出聲都唔出現幾日,:smile_41:
河仔講左話行開幾日,:smile_45:
即係,應該,我估,可能,五至九日掛?:smile_41:

比你老婆知你就死..

Good Story

引用:
原帖由 amm2003 於 2008-7-15 07:55 PM 發表
河仔~
值得你等嗎 ?
我的代言人,heheha1234 已代我答了!

無時無刻都等著擁抱妳那迷人的身軀,
撫摸妳那36吋E-cup的乳房,吸啜妳那流出的淫水啊!:smile_27:

引用:
原帖由 聖人強 於 2008-7-21 05:53 PM 發表
比你老婆知你就死..
咁就真係死梗都得喇!:smile_44:

引用:
原帖由 heheha1234 於 2008-7-21 08:16 AM 發表

妳唔出聲都唔出現幾日,:smile_41:
河仔講左話行開幾日,:smile_45:
即係,應該,我估,可能,五至九日掛?:smile_41:
唔怪得我要封你做我代言人!:smile_45:
估得非常準確!剛剛好中間數,七日!好嘢!:smile_40:

引用:
原帖由 edcry 於 2008-7-22 03:30 發表

唔怪得我要封你做我代言人!:smile_45:
估得非常準確!剛剛好中間數,七日!好嘢!:smile_40:
見返你出現,咁我都冇咁失落!:smile_13:

:smile_30: :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆