上一頁下一頁
發新話題

轉貼: 時鐘酒店表列

收藏  |  訂閱
305  166.0k

引用:
原帖由 ilovejelly 於 2008-8-23 10:08 AM 發表
想問下咁多位師兄
大家有無去過灣仔果間維多利亞?
近排行過見到
想知咁多位師兄對黎間o野有咩睇法?
Thanks very much
係灣仔, 通常去百佳. 環境同地方都唔錯.

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-18 12:54 AM 發表

Thank you. 呢幾日去睇睇先, 地方OK的話, 下次可以同 sp 去.
上星期去左裕民坊的新X代, 舊樓, 外面真係.. :smile_39:  入到大廈入面都唔好得去邊.:smile_39:  入到X一X, 問吓亞姐可唔可以睇吓的房, 但阿姐就口黑面黑. 無得睇就算啦. 收費就 120 / 2鐘.

之後再行遠小小, 見到一間叫翠X宮, 外面好的, 入到大廈入面比新X代好少少, 的房都OK啦. 但果層就好多一樓一. :smile_39: :smile_39: .

唔通係觀塘區, 牛頭角區想揾間好的時鐘酒店都唔難. :smile_45: :smile_45:

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-24 10:53 AM 發表

係灣仔, 通常去百佳. 環境同地方都唔錯.
其實通常都係去百佳既
但咁o岩見到
咪順手問下維紀o唔ok lor
成日去同一個地方
怕GF會悶ja

引用:
原帖由 ilovejelly 於 2008-8-24 03:44 PM 發表

其實通常都係去百佳既
但咁o岩見到
咪順手問下維紀o唔ok lor
成日去同一個地方
怕GF會悶ja
可以去吓天后或者九龍塘.

好詳細! thks a lot!

就算唔係搞野.....都係有用既資料
thanks

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-25 01:30 AM 發表

可以去吓天后或者九龍塘.
師兄
言下之意係灣仔既維記唔好??
咁我唔去lu
thx

引用:
原帖由 ilovejelly 於 2008-8-25 02:31 PM 發表

師兄
言下之意係灣仔既維記唔好??
咁我唔去lu
thx
我沒去過灣仔間維記, 只係知道佢的價錢比百佳貴的. 我之前有去過灣仔間百佳同九龍塘兩三間咁啦. 我就鐘意九龍塘的多的.

引用:
原帖由 cucumberhk 於 2008-8-25 06:00 PM 發表

我沒去過灣仔間維記, 只係知道佢的價錢比百佳貴的. 我之前有去過灣仔間百佳同九龍塘兩三間咁啦. 我就鐘意九龍塘的多的.   
灣仔百佳環境已經唔錯
九龍塘果邊幾間??

引用:
原帖由 ilovejelly 於 2008-8-25 07:25 PM 發表

灣仔百佳環境已經唔錯
九龍塘果邊幾間??
去過九龍塘的福苑酒店同異國風.

九龍塘福苑酒店, $245 / 3 個鐘. 有電動圓床, 浴缸可以兩個人坐到. 異國風好似係345 / 3個鐘. 有企缸同按摩浴缸, 但有的就只有按摩浴缸.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆