上一頁下一頁
發新話題

沉船地 (繼續沉船交流討論) ~ 6

收藏  |  訂閱
1.2k  122.3k

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-26 09:31 PM 發表

既然係咁,我都支持你ge決定:smile_45:
我真係吾捨得,只不過覺得吾能夠再信任佢,
除非再見面的話佢轉死性,會改變,談何容易呢:smile_42:
面家轉主動權因為我提出的,睇佢會點

大家好 我是第一次上來這版, = =我自從上次上完去第一次同條女搞完 之後就想去搵番之前條女....但我唔係咁鐘意搞野- -志在同條女開心...會唔會好傻..

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-26 10:30 PM 發表
大家好 我是第一次上來這版, = =我自從上次上完去第一次同條女搞完 之後就想去搵番之前條女....但我唔係咁鐘意搞野- -志在同條女開心...會唔會好傻..
甘好危險

引用:
原帖由 yiusinlung 於 2008-3-26 10:30 PM 發表
冇話傻唔傻ge,覺得開心咪得law

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-26 10:28 PM 發表

我真係吾捨得,只不過覺得吾能夠再信任佢,
除非再見面的話佢轉死性,會改變,談何容易呢:smile_42:
面家轉主動權因為我提出的,睇佢會點
咁就祝你好運啦

引用:
師兄:smile_27: 我唔反對大家沉船 我亦都係沉船者
但係你第一次出去玩完就覺得鍾意同條女玩:smile_27: 咁樣真係好危險嫁:smile_27:
建議你玩多幾次先 唔好條女對你甜言蜜語就咁易放下感情 咁樣玩好似出事:smile_27:

引用:
原帖由 萬事盈 於 2008-3-26 10:46 PM 發表

咁就祝你好運啦
多謝師兄,我現在會觀望下先,佢吾做D野就算數:smile_34:

我都知道好多人用千金買傷心= =我都怕自己係其中一個,...但感情既野..又好難控制,我自己諗住搵佢坐下桌,玩下,最怕自己不能自拔- -

引用:
原帖由 ohnavi 於 2008-3-26 11:04 PM 發表

多謝師兄,我現在會?
唔做D乜野呀:smile_41:

我第一次玩= =心智唔成熟- -'不過我都知囡囡唔會講心= =但......

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆