上一頁下一頁
發新話題

《老劍馬經》@ 暑期藏寳馬

收藏  |  訂閱
3.3k  158.3k

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-5 11:58 AM 發表 查看引用來源
8串1再現:096::096:

老劍, 恭喜$30一注又中.

請勿常常在失敗者面炫耀你贏錢之道,
你這樣做好容易踢到凍親馬友個春袋赤赤痛,
不過你只要唔入佢帖睇, 等佢自言自語,
佢重會痛到入心入肺架!

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-5 12:46 PM 發表 查看引用來源

老劍, 恭喜$30一注又中.

請勿常常在失敗者面炫耀你贏錢之道,
你這樣做好容易踢到凍親馬友個春袋赤赤痛,
不過你只要唔入佢帖睇, 等佢自言自語,
佢重會痛到入心入肺架!
我吾会入D無謂既帖、其實我仲有一注冇放上來架:071::071:

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-5 01:01 PM 發表 查看引用來源

我吾会入D無謂既帖、其實我仲有一注冇放上來架:071::071:
請寄埋比我. 等我都戥你開心一下.

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-5 01:01 PM 發表 查看引用來源

我重本事, 叫左報紙婆個仔我老友一收到報紙就WS比我, 都唔晒出門, 就一紙在手架! 八雞野都慳番.

大哥, 你都不對, 事先無聲明, 事後又孔明, 應單一聲, 等我都跟番多少.

請勿常常在失敗者面前誇耀你成功之道,
這樣會凍親馬友微小心靈.
最弊就佢你唔會入佢帖望一望,
這樣佢會好失望.

附件

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-5 01:36 PM 發表 查看引用來源
大哥, 你都不對, 事先無聲明, 事後又孔明, 應單一聲, 等我都跟番多少.

這樣佢會好失望.
你咪當中左啦!不過吾好加多个0:096:

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-5 11:14 AM 發表 查看引用來源
老劍馬經之一 梅開二度

冬來嶺上一枝梅, 葉落枝枯終不摧;
但得陽春悄急至, 依然還我作花魁.
一梅蓬門為君開, 二梅二度為卿狂;
梅蘭谷足梅為首, 乖乖跪下吃苦頭.

有人已梅開二度, 今次又想望梅止渴, 樓子一 ...
1君子承諾
7勁伶利
10多多囍
12掌握時機

引用:
原帖由 矮佬 於 2017-6-5 01:36 PM 發表 查看引用來源

這樣佢會好失望.
老羊,你梗係覺得我唔应買咁少,如果係你就会買三干。賭波係唔同馬,多係博博下,賭馬就同,信心比較多一些。
為甚麼你將我張飛加多一個0,你梗系吾信我買$300咁少!

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-5 03:34 PM 發表 查看引用來源

老羊,你梗係覺得我唔应買咁少,如果係你就会買三干。賭波係唔同馬,多係博博下,賭馬就同,信心比較多一些。
為甚麼你將我張飛加多一個0,你梗系吾信我買$300咁少!
3舊水三串一認真係小一啲,8串1又唔會買咁多,好似我朋友一隻冷馬投注一干銀w都唔好意思哂命,因佢覺得會好hurt那些雞仔。

引用:
原帖由 劍山白 於 2017-6-5 02:50 PM 發表 查看引用來源

1君子承諾
7勁伶利
10多多囍
12掌握時機
頭場只有二隻馬已有梅開二度. 所以有隻應係唔對.

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆