上一頁下一頁
發新話題

【紅爺CLUBBING在IN CLUB 】《1月26號》【 P.1 詳情+相片+吹水】

收藏  |  訂閱
987  23.8k

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-23 10:33 PM 發表
聽晚暫停~ 我整親手腳, 聽日放工睇鐵打, 唔飲得酒 :smile_42:
無事呀???

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 10:34 PM 發表

無事呀???
隻右手唔整咪唔痛囉~ 發唔到力~
隻左腳企 or 行10分鐘以上就會痛~ :smile_42:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-23 10:39 PM 發表

隻右手唔整咪唔痛囉~ 發唔到力~
隻左腳企 or 行10分鐘以上就會痛~ :smile_42:
右手加左腳???你撞車黎??
定比車撞??

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 10:42 PM 發表

右手加左腳???你撞車黎??
定比車撞??
右手一直係舊患, 一直唔得閒理~
左腳就唔知幾時整親

訓先~ 希望下星期可以見哂咁多位~
好似好耐無齊腳??
dicky~ 阿布~ 阿bee~ 同埋其他一眾兄弟~ :smile_38:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-23 10:53 PM 發表
訓先~ 希望下星期可以見哂咁多位~
好似好耐無齊腳??
dicky~ 阿布~ 阿bee~ 同埋其他一眾兄弟~ :smile_38:
實有機會見..我甘爛玩:smile_30:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 11:03 PM 發表

實有機會見..我甘爛玩:smile_30:
呢排班兄弟好似周身唔得閒~ 好似發左達唔識得人咁 :smile_30:

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-23 11:05 PM 發表

呢排班兄弟好似周身唔得閒~ 好似發左達唔識得人咁 :smile_30:
個個去溫女....我無女溫就話得閒:smile_13:

引用:
原帖由 bee141 於 2007-11-23 11:09 PM 發表

個個去溫女....我無女溫就話得閒:smile_13:
得閒搵我食飯囉

引用:
原帖由 紅勇士 於 2007-11-23 10:33 PM 發表
聽晚暫停~ 我整親手腳, 聽日放工睇鐵打, 唔飲得酒 :smile_42:
咩事咁唔小心呀,
唔係推車推到甩手甩腳呀....
哈哈哈...年紀大,機械壞呀....:smile_38: :smile_38:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆