上一頁下一頁
發新話題

【偉@.@煒x.xWAIv.v互助吹爆社!!】三位聯Post!!

收藏  |  訂閱
5.0k  120.6k

唉.........我都閃,冇咩心情再上黎....:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-5-11 02:23 PM 發表 查看引用來源
唉.........我都閃,冇咩心情再上黎....:035:
why:023:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-11 02:21 PM 發表 查看引用來源

唔耐不過岀過去四五次:096:
有好多人都過左檔:026:
我巳對呢度死心..:026: 其實都好小上黎...:035:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-11 02:24 PM 發表 查看引用來源

why:023:
講唔出的感覺...太多sex post了...D狗公又成日跟住我...覺得我上黎搵食:035: ...算la~~閃:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-5-11 02:26 PM 發表 查看引用來源
我巳對呢度死心..:026: 其實都好小上黎...:035:
唔好啦:023: 我知呢度多是非不過都有好人既:023:
我自問唔算好:096: 但未去到最差:096:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-5-11 02:30 PM 發表 查看引用來源
講唔出的感覺...太多sex post了...D狗公又成日跟住我...覺得我上黎搵食:035: ...算la~~閃:035:
為有係嗰度傾:026:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-11 02:33 PM 發表 查看引用來源

唔好啦:023: 我知呢度多是非不過都有好人既:023:
我自問唔算好:096: 但未去到最差:096:
我諗我無約過人,無咩是非:023: ,但真係冇心去吹水:023: 你今日見到我留係度甘耐,巳經好好 ,平時係好快閃..:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-5-11 02:37 PM 發表 查看引用來源
我諗我無約過人,無咩是非:023: ,但真係冇心去吹水:023: 你今日見到我留係度甘耐,巳經好好 ,平時係好快閃..:035:
因為有我嘛....
好忙呀:028:

引用:
原帖由 andyminghin 於 2009-5-11 02:34 PM 發表 查看引用來源

為有係嗰度傾:026:
最慘我中意周圍走....:035:

引用:
原帖由 sally1234 於 2009-5-11 02:37 PM 發表 查看引用來源
多謝sally姐姐賞面:036:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆