上一頁下一頁
發新話題

重點"抽"擊~元旦 1月1日 P.43 634

收藏  |  訂閱
638  36.0k

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-9 12:26 PM 發表
今日超值馬

4場 1鋼意 好至快地可以買w,p:041: 睇住賠率呀:025:
我自己就 10萬事利 望佢一放贏哂:096:

10場 1 山東好馬 玩到呢場如果有錢贏...就可以望吓呢隻我覺得值110分嘅馬 落雨就吾好 ...
10萬事利.. it's pretty good horse and it has been checked last run in 1650m Happy Valley.

1400m shatin is similar to 1650m happy valley, the only thing to worry is the maturity of this horse.

Worth a bet if the odd is good :097:

引用:
原帖由 princessnqueen 於 2007-6-9 12:36 PM 發表

10萬事利.. it's pretty good horse and it has been checked last run in 1650m Happy Valley.

1400m shatin is similar to 1650m happy valley, the only thing to worry is the maturity of this ho ...
輸左啦:043: 不過吾係馬嘅問題....係鞍上人嘅問題:046: :029:
點會任隻馬自己跑:044: :046: 告仔仲比咁多好野比佢:096:
由""威利來""開始我對呢個所謂嘅騎師以經無咩信心:025:
呢d野都吾係第一次係佢身上發生....點會捉吾住隻馬架:026:
佢真係要反省反省.......呢個見習生d騎功真係要多多練習:025:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-6-9 08:52 PM 發表

輸左啦:043: 不過吾係馬嘅問題....係鞍上人嘅問題:046: :029:
點會任隻馬自己跑:044: :046: 告仔仲比咁多好野比佢:096:
由""威利來""開始我對呢個所謂嘅騎師以經無 ...
呢d咪運氣囉,佢唔係唔搏,只係勇得滯姐...:028:

引用:
原帖由 aanunes 於 2007-6-9 08:57 PM 發表

呢d咪運氣囉,佢唔係唔搏,只係勇得滯姐...:028:
佢任由隻馬自己跑:046:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-8 04:35 PM 發表

多謝比料! 我地新開「四大癲王」心水研習室, 有空多D嚟討論及比料呀!:098:  
好呀~! 好鬼鐘意你地個名:071:
你今日點呀~~收穫ok嗎?:097:

引用:
原帖由 hk1122 於 2007-5-8 10:52 PM 發表
下季:122:
盈綵
無極
聲威旺
永旺財
再度豪情
元武者-----------傷後未回復水準..需要再?br /> 綫路精英----暫時可能1600最好
永旺財
駿寶-------熱飛冷插:044: :097:
好好食
世界波
旺國手
飛 ...
好本領又出啦喎 今次跑2200:030:

引用:
原帖由 gmmarco 於 2007-6-9 11:01 PM 發表

好本領又出啦喎 今次跑2200:030:
咁快知:030:
上次落飛落到倒水咁:044: 不過無位比佢出:096:

2場  大混戰:071:
呢場我最鐘意 NO.7四季寶

黃金1檔,隻馬班底吾差 G1,G2,G3都係外地跑過:044: 成績吾太差...今季第2次跑2200好明顯上次試好馬,你睇返上次個第4係毫無威脅:030: 不過你睇佢係由LAST200尾果幾隻追上嚟咁你就知驚:044: 仲要係10檔:041: 上次頭兩名係超班架:025:

早晨, hk.係咪落大雨呀?:096:

引用:
原帖由 karlton 於 2007-6-13 12:09 PM 發表
早晨, hk.係咪落大雨呀?:096:
早晨~~係呀頭先落得好勁:044: 依加停左....琴晚到依加落吓停吓..仲有雷暴:044:
睇嚟今晚吾取消都要水戰:025:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆