上一頁下一頁
發新話題

[其他] 巴打好,小弟今晚心水推介係第62頁,希望巴打有個參考!

收藏  |  訂閱
1.4k  107.5k

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 12:29 AM 發表
有巴打想小弟推介意乙心水,小弟今晚就揀左2場波比巴打投注前參考下!
第1場,布雷西亞對泰列維素,小弟推介呢場波係因布雷西亞主場關係,睇返2隊最近賽績都係咁上下,主場有一定威力,睇返倍率接近1.7-1.85,唔 ...
布雷西亞對泰列維素   主埸勁落飛~~~好似想轉盤@@   西野兄點睇

引用:
原帖由 扮西晒野 於 2006-9-20 01:14 AM 發表

唔鐘意,小弟鐘意劉德華!:005:
岩咀型:014:

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:16 AM 發表
咩叫做5串6 ,同5串16啊?好似你上个星期POST甘,我睇留意见到有个人全部跟你只是买440,就中1万6千几既?可五可以讲我知啊
5串6就係要將5場賽事最小要中4場賽事先有錢收,5串16就係5場賽事最小要中3場先有錢收!你說的巴打應該是跟小弟推介6場球賽,他投注組合係6串22,最小要中4場先有錢收,中晒6場就有22條飛,所以上次巴打跟小弟中了6場,串埋就收到萬多元,就是這樣!:005:

摩德納轉左盤..............受平/半咪幾抵?

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:19 AM 發表
真是五好意思啊西大哥,问你甘多无聊既问题,我真是五识希望你五好见怪!
唔駛唔好意思,小弟說了有什麼不懂都可拿出來研究,我不會怪你的啦!:005:

那这样,你POST6场的话,我落个6串22 机会是不是很大啊?

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:16 AM 發表
咩叫做5串6 ,同5串16啊?好似你上个星期POST甘,我睇留意见到有个人全部跟你只是买440,就中1万6千几既?可五可以讲我知啊
5串6= 一注5串1 +5注4串1
5串16= 1注5串1, 5注4串1, 10注3串1

西兄點睇今晚賽事啊,有冇小小心水呢~? 謝謝

引用:
原帖由 idsam 於 2006-9-20 01:30 AM 發表
那这样,你POST6场的话,我落个6串22 机会是不是很大啊?
http://special.hkjc.com/football/info/ch/betting/bet_six.asp

睇完你就明白:017:

引用:
原帖由 coo_la_la_la 於 2006-9-20 01:19 AM 發表

布雷西亞對泰列維素   主埸勁落飛~~~好似想轉盤@@   西野兄點睇
冇乜點睇,因為預左佢開波前會落飛,睇返主勝1.78係算好分,仲有好多水位,所以落飛唔出奇!:005:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆