上一頁下一頁
發新話題

有誰共鳴

收藏  |  訂閱
1.1k  78.4k

引用:
原帖由 freeman1010 於 2019-12-29 23:26 發表 查看引用來源
依家有d男女廁指示牌好鬼似,反而唔小心真係有機會入錯
年初仲正, 去左廣州個大劇院睇show, 一入到廁所又係有男有女。。。我即刻仆出門口望清楚。。。原來佢地而家係興返洗手間就一個, 但裡面就分好多廁格, 男女都用得。。。吹漲。。。

回覆 209# 小強小小強 的帖子

無啊。有edit 左條link

回覆 210# 雯_雯 的帖子

哈哈!有時生活就係需要刺激

你聽到有聲都唔會太大動作啦。
不過其他人經過都有多少懷疑,點解有人會關門沖涼

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-12-29 23:32 發表 查看引用來源
我唔敢關水,我怕我自己嗌出聲,我搵極又搵唔到毛巾,唯有用件恤衫印身,印得唔乾又戴唔到個運動bra。因為比較緊,我用力拉落去但又唔敢出聲,最後著返背心短褲,就pack好個袋我先咁關水喉。

好彩係五點幾體育館未多人,唔係我就唔 ...
條 link 睇唔到相?

引用:
原帖由 雯_雯 於 2019-12-29 23:32 發表 查看引用來源
我唔敢關水,我怕我自己嗌出聲,我搵極又搵唔到毛巾,唯有用件恤衫印身,印得唔乾又戴唔到個運動bra。因為比較緊,我用力拉落去但又唔敢出聲,最後著返背心短褲,就pack好個袋我先咁關水喉。

好彩係五點幾體育館未多人,唔係我就唔 ...
How come i still cant see the pic?

Miss張相好靚喔😍

引用:
原帖由 ckt666 於 2019-12-29 23:38 發表 查看引用來源
Miss張相好靚喔😍
點睇到?

引用:
原帖由 小強小小強 於 2019-12-29 23:33 發表 查看引用來源
年初仲正, 去左廣州個大劇院睇show, 一入到廁所又係有男有女。。。我即刻仆出門口望清楚。。。原來佢地而家係興返洗手間就一個, 但裡面就分好多廁格, 男女都用得。。。吹漲。。。 ...
咁都得🙄

回覆 218# 小強小小強 的帖子

禁入去條link.,,,,,

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆