上一頁下一頁
發新話題

成為一隻“母狗”的性歷 (update)

收藏  |  訂閱
528  86.3k

正👍🏻

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-26 04:34 PM 發表 查看引用來源
https://www.flickr.com/photos/13 ... 79632/in/datetaken/

講到ball 痕痕添:smile_o05:
睇到都興奮!😘😘

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-26 03:31 PM 發表 查看引用來源
CD ROM 都做了一排,看見各位都分享得咁鬼開心,我都想分享一下我的性的歷程~

我唔係咩嘅少女,亦唔係少婦,總言之我個仔都高中啦。(真實年齡就唔會講啦!)

其實我好後生的時候都已經發現我係淫底,我玩過好 ...
精彩!

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-26 04:34 PM 發表 查看引用來源
https://www.flickr.com/photos/13 ... 79632/in/datetaken/

講到ball 痕痕添:smile_o05:
淫妻,妳對波真係唔得了!!

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-27 11:15 PM 發表 查看引用來源

無睇過wo
波波很大很性感!讲多地叻。。。
想听听你的呻吟叻。。。一定劲淫

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-27 09:28 AM 發表 查看引用來源
https://www.flickr.com/photos/13 ... 67029/in/datetaken/

今日就著依套比佢哋撕爛啦

唔講住,出門口,今晚再講:smile_15::smile_15::smile_15:
妳真好身材。36D,26,36?

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-27 11:14 PM 發表 查看引用來源

多謝先,其實我早婚早生仔姐
今日有咩經歷?

今日點玩?

今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排嘅~

今日其實係被人綁住係廁所度.......
我今朝早去咗我SP家,我就坐佢車去目的地,去咗一間要維修的某國際學校(我係唔會講邊間的)
去到其實都已經下午,因為我同我SP 去咗西貢食咗個Breakfast 先至再去...我知道學校係仲有人的,我係有少少驚,但咁先夠刺激,所以我無拒絕到;SP安排好了今日的巴打原來係做依間學校的外判維修公司,所以我哋就用依個身份入去啦...
好那,到咗現場我就比安排入咗間男廁,男廁內已有三人係度等緊,佢哋開始有所行動,首先用膠紙(黑色個D) 封住我把口同綁住我係個廁所上....

佢哋把我身上的衫除淨D bar 同UNDER(今朝post 出黎個套), 三個人我分別叫佢哋做A`B`C啦。

A係第一個入黎廁所的,佢用夾書用的黑色鐵夾,夾我lin 頭, 我想叫的但我把口被封實咗,叫都叫唔到

之後B、C輪住入黎玩我,用性玩具玩我,我的ball ball 同時多咗幾個鐵夾,好痛有D辛苦:'):')

我把口被A撕開膠紙,我馬上想的時,A將佢條JJ 放入我個口度深喉唔放,然後我續一同B、C含JJ

我被佢哋玩到好急尿,由於我被綁起個廁所度,就直接係佢哋面前放尿,佢哋更係興奮啦,開始獸性發作一個一個不停地輪我:smile_o05:

我被佢哋發泄完之後,我以為完咗點不知仲未,B大聲地講話依家洗廁所,就攞起條喉向我身體射水,嘩!個野真係凍到入心呀:smile_o08::smile_o08::smile_o08:

凍到我又一次係佢哋面前放尿......

我SP上前解開我,我行出咗個廁格,我趴起地板上,我SP不停哋屌我,可能我被綁得太耐,我無力再爭扎;完事後,A問我SP 他有幾個兄弟依家收工,可唔可以join 埋一齊玩,話保證唔會講出去,我SP都尊重我問下我意見,我回應我OK,但前題一定要用套的~

我訓係地上,我聽到出面有幾個有口音的男人入咗黎,佢哋起初都呆咗,聽到A話,[等咩仲等,學校都無人啦,上啦]

之後個3個滿身臭汗的男人馬上脫衫上前玩我輪我.......................

佢哋將我舞黎舞去,又去尿兜度做,又入廁格,雖然有用套,但都滿面精....:smile_o03::smile_o03:

我事後要被SP扶去女更衣室疏洗,晚刻先可以行出間學校,我上咗SP架車,我望望個鐘原來已經快7點啦,之後我上咗佢家,抖下,食少少野,再撿查下身體OK啦,佢先送我回去我家....

今日就係咁啦,仲好精神添依家~~但我仲有D痛,不過OK 既:smile_o09::smile_o09::smile_o09:

引用:
原帖由 IAMMOODYZ 於 2018-1-28 01:55 AM 發表 查看引用來源
今日真係好攰呀~
以家先得閒DD

其實大家有唔洗估我係唔係日日都做,玩得勁的好似今日咁,其實我都要抖抖一排嘅~

今日其實係被人綁住係廁所度.......
我今朝早去咗我SP家,我就坐佢車去目的地, ...
有新文。。梗係係搶一支持狗乸

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆