上一頁下一頁
發新話題

人妻再次回憶旅途上的一夜情

收藏  |  訂閱
225  27.0k

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-19 12:18 AM 發表 查看引用來源

我從細到大都知自己唔靚,亦唔覺得自己身材好 (多謝呢度咁多位師兄師姐客氣),總之覺得自己對男仔無吸引力,所以唔會去flirt男仔。而且同男仔交往,我好揀擇0既,我鍾意有才華同見識0既男仔 (就算普通朋友都係 ...
師妹係咩讀文學,有畫畫之類,鍾意藝術架:smile_40:

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-19 12:18 AM 發表 查看引用來源

我從細到大都知自己唔靚,亦唔覺得自己身材好 (多謝呢度咁多位師兄師姐客氣),總之覺得自己對男仔無吸引力,所以唔會去flirt男仔。而且同男仔交往,我好揀擇0既,我鍾意有才華同見識0既男仔 (就算普通朋友都係 ...
好認同師姐你咁講,當大家有 feel,有一種交流之後,大家好自然就會發生肉體關系,我以前識既人妻就係咁樣,唔影響大家生活之下,珍惜一齊既每分每秒

引用:
原帖由 winterfire 於 2018-1-17 11:55 AM 發表 查看引用來源

這是你PATPAT太多肉, 你的姿勢不對. 你不是就這樣把你PATPAT 向著他, 你要把PATPAT向後挺, 滕頭哥是盡量向前, 要把PATPAT 凸出來, PATPAT 不可以和大腿成 90度. 你加上用一手把PATPAT的肉擘大. 你趴著PATPAT的高度 ...
多謝師兄~ 我唔知原來有呢D技巧0架,我會記住0架喇,等我下次試吓....... 正確嚟講,係等佢下次想做0既時候,希望佢肯同我試吓~

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-8 02:30 發表 查看引用來源

唉,個問題已經好多年0架喇,佢話唔關我事,係佢年紀大咗對 sex 無咁大需要喎~

我平時成日喺屋企低胸吊帶背心行嚟行去,咁我都34C 0架嘛,喺佢面前啷吓啷吓咁,佢都無反應,我騎上去 ...
等我嚟!哈哈!

樓主,我就同你相反,我同你年紀差唔多,但我太太對呢方面冇晒興趣,日日食自己,所以我可話用感同身受呢形容,我有時到感覺好慘,要打機嚟解決,我都好想有得造,但耐何太太完全冇興趣。你都仲好啲,老公只係少同你做,我就直頭冇得做😪

引用:
原帖由 粉紅寶寶 於 2018-1-17 07:14 PM 發表 查看引用來源

如果根據返絲蘿師姐個問題而發展成咁,佢就日日有飯開啦
佢依家鍾意埋睇書,就係唔鍾意睇我。。。。😣😣

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-21 11:34 PM 發表 查看引用來源

佢依家鍾意埋睇書,就係唔鍾意睇我。。。。😣😣
你試下咁,佢一睇書打機嗰陣就喺佢側邊自摸

提示: 該帖被管理員或版主屏蔽

34C刀算大!重要多水多汁!超正牙!

引用:
原帖由 絲蘿 於 2018-1-20 07:09 PM 發表 查看引用來源

多謝師兄~ 我唔知原來有呢D技巧0架,我會記住0架喇,等我下次試吓....... 正確嚟講,係等佢下次想做0既時候,希望佢肯同我試吓~
其實師姐你自己試就得,你平時咁樣

-|--|_  

你可以咁樣

-|--/_  

咁應該會好好多 :smile_44:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆