上一頁下一頁
發新話題

人夫人妻日誌#19 -- Let's Dance Little Stranger (Update P29,70,116)

收藏  |  訂閱
3.0k  40.0k

引用:
原帖由 vanvannesasa 於 2017-10-26 03:08 PM 發表 查看引用來源

九姑娘、商天娥、任葆琳.... 師兄喜好個range都幾大
好好笑,大家同我一樣,爬文時個亮點落在「商天娥」這點上。你哋話女人樣貌幾重要呢?!?

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:04 PM 發表 查看引用來源

點敢同師兄格,師兄30分鐘不倒翁已經係能人所不能啦~~~~
唔係啦,比起你地2Q3Q,小弟真係自愧不如。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 03:43 PM 發表 查看引用來源

唔知呀,咁佢同佢男朋友都一般,可能當我係水泡。

沉船唔係講笑架。牽一髮,動全身。只要關於佢,開心唔開心都會十倍放大。我領教過。

但無沉過呢個Agnes囉 XD
即係仲有其他故事?
等你再分享!

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:10 PM 發表 查看引用來源

好好笑,大家同我一樣,爬文時個亮點落在「商天娥」這點上。你哋話女人樣貌幾重要呢?!?
商天娥幾好架!
原來一直打錯字!

商天「鵝」係街市斬燒鵝果個 XD

引用:
原帖由 Katrinacat 於 2017-10-26 04:15 PM 發表 查看引用來源

即係仲有其他故事?
等你再分享!
無啦,小弟文筆唔好,打完搵老婆校對左幾次先敢post,費事失禮街。

但係Post完唔知點解要訓廁所。有無人知點解?

引用:
原帖由 sam7211 於 2017-10-26 04:04 PM 發表 查看引用來源

唔怪得啦!果次還以為你昏死了!XD
果次?

邊次?

你哋.......

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:17 PM 發表 查看引用來源

無啦,小弟文筆唔好,打完搵老婆校對左幾次先敢post,費事失禮街。

因為廁所唔夠人氣,等你訓返旺佢
再出多一個post我地谷旺啲人氣你就可以返房訓

引用:
原帖由 dragonbone 於 2017-10-26 04:06 PM 發表 查看引用來源

只係行開下,就10頁,師兄麻煩你準備定下一篇令你都會沉既女主角都得嘞,追post都追唔切啊!!!
讚成!令型爸沈船嘅故事,好吸引喎!究竟乜嘢令佢向下沈?個女主角做咗d 乜呢?內心世界又係點?.....真係有排分享,我哋有排追

引用:
原帖由 cococaobrownie 於 2017-10-26 04:21 PM 發表 查看引用來源

因為廁所唔夠人氣,等你訓返旺佢
再出多一個post我地谷旺啲人氣你就可以返房訓
我驚下次連廁所都無得訓。

殮房都無咩人氣,下次要訓殮房。

引用:
原帖由 型爸 於 2017-10-26 04:17 PM 發表 查看引用來源

因為好多時靈感既野都係屎坑橋,你老婆好明顥要你同佢玩D新野,諗到未?未諗到今晚要瞓多次都似,快快搞搞佢。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆