上一頁下一頁
發新話題

我個大肚人妻高高潮 3/4 Up

收藏  |  訂閱
3.0k  116.1k

引用:
原帖由 speedster 於 2017-3-14 16:58 發表 查看引用來源

有次做,佢坐上面時,噴到我成身都係...
同埋泵左出來,係多到B都飲唔晒要掉。不過呢個應該關媽媽多少奶水事。
味就,開頭冇咩味,後來甜甜地,雪過有D腥同蘇...好難形容...
又係噴..呵呵...睇來都好激哦...可以玩到咁..

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 16:58 發表 查看引用來源
唔會囉
朕平時早訓架 係呢排上返黎先夜訓左
做咩又上返來啊...悶..定有需要啊:smile_o05:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 16:59 發表 查看引用來源
幾時帶埋我去
咁快已經約定..一齊去頂啦...:smile_o10:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 16:55 發表 查看引用來源
:smile_30:咁少..我幾次...可能我LIKE影相:smile_22:
影咩相先....人..景..物..定係其他啊

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 05:11 PM 發表 查看引用來源

咁快已經約定..一齊去頂啦...:smile_o10:
米誤會.,..佢自己去玩:smile_30:

引用:
原帖由 waiwaiwai3 於 2017-3-14 05:09 PM 發表 查看引用來源
:smile_45:把之幣..自己去開心...唔理禾
你要影相呀嘛:smile_o13:
唔岩既人 一齊去唔到旅行架 朕鐘意刺激好玩 鐘意周圍去:smile_o13:

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 05:12 PM 發表 查看引用來源

影咩相先....人..景..物..定係其他啊
咩都有影....:smile_38::smile_43:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 17:08 發表 查看引用來源

:smile_o04:都話唔同你去, 我自己去第度玩唔好:smile_o13:
不如你同我地去呀,日頭有小朋友同你玩(幫我地帶BB),夜晚BB訓左你又可以同床角玩,我地兩公婆唔會打擾你,哈哈哈...

引用:
原帖由 siopang 於 2017-3-14 05:10 PM 發表 查看引用來源

做咩又上返來啊...悶..定有需要啊:smile_o05:
悶:smile_42:
需要呢家野 我自己會解決:smile_34:

引用:
原帖由 滴水豬 於 2017-3-14 05:12 PM 發表 查看引用來源

你要影相呀嘛:smile_o13:
唔岩既人 一齊去唔到旅行架 朕鐘意刺激好玩 鐘意周圍去:smile_o13:
:smile_14:刺激好玩 FOR EXAMPLE???

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆