上一頁下一頁
發新話題

究竟我係咪變態?天生鐘意被虐

收藏  |  訂閱
437  30.1k

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

唔好,如果係佢在場,我寧願MMf , but 不要mff,我會唔開心,投入唔到
咁唔屌另一條女,而係一男一女一齊玩妳呢?

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-13 12:50 AM 發表 查看引用來源

咁唔屌另一條女,而係一男一女一齊玩妳呢?
唔得,只要個男係我男朋友,就唔得,

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-13 12:48 AM 發表 查看引用來源

希望佢會繼續成長落去,識侮辱妳,打妳,甚至當妳狗同雞咁玩,當然仲要好愛好信任啦
係,好希望咁。今日佢整係講想我點比啲男學生幾個一齊搞,一路含又一路比人屌,我覺得好正,好賤好cheap但又好想成真,然後求佢插我

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-13 12:51 AM 發表 查看引用來源

唔得,只要個男係我男朋友,就唔得,
咁就希望佢進化到同妳mmf啦,妳咁撚淫賤,如果可以多p俾人凌辱,一定high死妳

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-13 12:53 AM 發表 查看引用來源

係,好希望咁。今日佢整係講想我點比啲男學生幾個一齊搞,一路含又一路比人屌,我覺得好正,好賤好cheap但又好想成真,然後求佢插我
因為妳天生係一個下賤嘅女人,認唔認?

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-13 12:55 AM 發表 查看引用來源

因為妳天生係一個下賤�女人,認唔認?
我認,我心甘情願為佢做所有野,就算佢叫我做雞,比人屌我,佢鐘意我就會做,我真係好鐘意佢命令我自己除褲,同講想睇我比人屌

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-13 01:17 AM 發表 查看引用來源

我認,我心甘情願為佢做所有野,就算佢叫我做雞,比人屌我,佢鐘意我就會做,我真係好鐘意佢命令我自己除褲,同講想睇我比人屌
仲要叫妳好好服侍其他男人,奶多啲人地龜頭袋底同屎眼

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-13 01:19 AM 發表 查看引用來源

仲要叫妳好好服侍其他男人,奶多啲人地龜頭袋底同屎眼
知道主人

引用:
原帖由 Kama_fuxk 於 2017-3-13 01:21 AM 發表 查看引用來源

知道主人
仲要妳食藥避孕,要妳係咁俾大班雞蟲中出,射完仲要可以選擇喺妳身上任何部位放一篤尿,咁妳先至叫做稱職嘅賤雞cheap雞

引用:
原帖由 差差蚌差差 於 2017-3-13 01:24 AM 發表 查看引用來源

仲要妳食藥避孕,要妳係咁俾大班雞蟲中出,射完仲要可以選擇喺妳身上任何部位放一篤尿,咁妳先至叫做稱職�賤雞cheap雞
我一早有準備,已食。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆