上一頁下一頁
發新話題

享受淫妻 (P.1,15,31,80,85,96相P.5,8,12,28,40,43,59,83,95,97錄音18,20,53,66,69)

收藏  |  訂閱
1.5k  344.5k

引用:
原帖由 JasonD 於 2017-2-23 06:11 AM 發表 查看引用來源

比個36D身材你又如何,如果係一個唔識取悦你另一半。你身材已經Keep得好,最緊要有女人味韻味,妳同妳先生性方面又大躍進。
頭相真係好正,真係想那一刻加入戰團!兩皇一后!
兩皇一后我吃不消呀:smile_o05:

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 10:25 AM 發表 查看引用來源
120kg 我看是靚太依家的身型,樣子甜美
你都見唔到樣點知我樣子甜美呢?:smile_o10:

寫緊報告,老公send咗幅相比我叫我update 頭相,佢話實引人喎:smile_13:,我都唔明乜都睇唔清楚引乜鬼!!

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 11:09 AM 發表 查看引用來源

你都見唔到樣點知我樣子甜美呢?:smile_o10:
尋日見頭相的feeling 蒙蒙地見靓太鼻尖,相信你是可人兒

靚太講下現在做愛後的feeling 同從前有何不同?

濕潤的天氣,看來靚太
雖要撩興了(^-^)

靓太自己會睇AV

日本短 trip report

上星期老公放工返來,叫我執行李今晚坐凌晨去日本,問佢做乜咁急先講係唔係有急事?因為我哋日本有親戚朋友,佢話無嘢只係想比個驚喜我同我去過下二人世界,呢個老公真係"愛死佢" :smile_o09:
落機到東京便去攞車,老公又係一早book 定車,就揸車去咗溫泉酒店,中途嘅行程就唔多提啦。
下午到咗溫泉酒店,check in 時個 reception 介紹酒店設施,其中一個係男女混浴露天風呂,雖然好鐘意浸溫泉又唔係第一次男女混浴,仲知道其實只不過係包住條毛巾去浸,日本人覺得呢啲好正常,但我覺得老公有心安排。

老公話都5點,6點食飯今晚先去浸,食飯時見間酒店客人係日本人為主,其他見到有台灣人,鬼同新加坡人,好在無同胞,食飯時一定飲吓 sake 啦,果晚同老公飲快咗可能開心,有少少hi hi 哋。

食完飯休息咗一陣,就落去浸,問老公去邊個場,佢話梗係男女混浴,個池夠大,咁就去咗,大家去過男女混浴都知沖涼係男女分開嘅,沖涼時有兩個台灣妹一齊沖,佢兩個包住毛巾出咗去先,我就之後出去,個池好大彎彎曲曲都有個25米泳池大,個池人唔多,兩個台妹,三個日本人,一個鬼妹同我,出到去浸咗陣老公先出來,出來時同兩個鬼佬傾住計出來,兩個鬼佬去咗join 一個鬼妹,老公就來搵我,一落來問我爽唔爽?就重後攬住我一齊浸,其中一個鬼佬望過來笑,我同返佢笑.

浸嘅時候老公一直用條J 頂住我pat pat, 好鬼冤氣,突然老公叫我睇吓個鬼妹毛巾都除埋來浸,雖然佢身體浸在水入面,但半個波出咗水面,個樣又唔錯,
我問:個鬼妹好正咩?
人夫:邊夠你咁正!
我:講大話,咁你又𥄫實人?
人夫:咁好正常望吓,佢哋係正我哋對面
我:但你條J 好硬喎。
跟住兩個台妹走人,日本佬喺另一邊仲浸緊。
我開始一直用pat pat 上下係咁磨佢JJ, 越磨越硬,諗住谷死佢
我: 死未?罰你係咁𥄫鬼妹!!
人夫:鬼妹唔夠你正,你又窄過佢,又slim得佢多
我:人哋夠大!
人夫:我肯定你除毛巾鬼佬一定硬晒𥄫實你
我:唔會
於是我老公一手拉走我條毛巾,我即刻轉身攬住老公
我: "你想死呀"!!
人夫:佢哋望住你啦,唔驚自然啲擰轉身,男女混浴唔著衫好正常,你身材又唔比人差
於是我就慢慢轉身,背貼住老公,鬼佬望過來同我笑,我都笑吓,老公仲不段攬住我時夾起人個波,鬼佬無停過望住我,我一望返佢佢就同我笑,好鬼尷尬。
過咗陣老公起身話夠啦叫我慢慢浸,出邊等我,但佢用我條大毛巾包住下身遮住佢已超硬嘅JJ,  留返佢條毛巾仔比我,我諗住等佢哋三隻鬼走我就起身,但等了又等鬼couple 走咗,但成日同我笑隻鬼都未走,仲行埋來同我傾計,原來佢哋係英國來,好在佢無手多,最後佢走啦,我就跟住出去。
出到去老公問我做乜咁耐,我話知鬼佬過來同我傾計傾耐咗,我老公都睇到呢個report 先知全個過程,我一直唔肯講佢知罰等佢玩我

但這晚上,返房再飲多少少 sake, 老公想食咗我咁,搞得我特別舒服,佢打開我套真空嘅和服由頭到腳每寸肌膚都比佢舔得乾乾淨淨先在我要求下進攻我,佢一下一下由慢到快咁插到最入,仲不時抽出JJ 𡃶完妹妹再入,仲不停話我好正,想食咗我一樣,我諗我這晚加了sake 下嘅叫聲可能尾房都聽到 :smile_o05:

在外地系会放縱D!

引用:
原帖由 andyqqb 於 2017-2-23 01:57 PM 發表 查看引用來源
在外地系会放縱D!
人妻:可能係咁

引用:
原帖由 粗筆人 於 2017-2-23 01:46 PM 發表 查看引用來源
靓太自己會睇AV
Never 喎

引用:
原帖由 wetcouple 於 2017-2-23 01:48 PM 發表 查看引用來源
日本短 trip report

上星期老公放工返來,叫我執行李今晚坐凌晨去日本,問佢做乜咁急先講係唔係有急事?因為我哋日本有親戚朋友,佢話無嘢只係想比個驚喜我同我去過下二人世界,呢個老公真係"愛死佢" ...
靓太喝了Sake hihi 地持別豪放,他check in 時已經預備內射靚太,假如靓太是單身,在風呂池中會讓鬼佬溝左一晚?
靓太浸了風呂池身體體香提升幾位,老兄捉正此點,回房中重啪啪

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆