上一頁下一頁
發新話題

Mrs K 婚姻以外的私生活 *終終極篇已出,多謝大家支持!*

收藏  |  訂閱
978  90.8k

之後有冇俾機會佢番試? 醫好哂? :smile_o06:
引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:06 PM 發表 查看引用來源
**挫敗的Man**

今日提及過一個令我好挫敗既人,Mr F
佢喺一個交友app 識既人,閒話家常之中有略帶咸味,見頭一兩次我地都喺公園仔談下心,咀下.....都知道佢扯晒,但忍住唔進一步。直到有日忍唔住,立即去左爆房 ...

我都試過, 氣氛不對, 軟左.......

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-12-14 05:08 PM 發表 查看引用來源
之後有冇俾機會佢番試? 醫好哂? :smile_o06:

no la... im not really super into him.
都係嗰派無乜理想對像

引用:
原帖由 床上枯燥的小腸 於 2016-12-14 05:12 PM 發表 查看引用來源
我都試過, 氣氛不對, 軟左.......
之後俾有無俾人彈鐘呀??

Find new target then :smile_o01:
引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:21 PM 發表 查看引用來源

no la... im not really super into him.
都係嗰派無乜理想對像

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:22 PM 發表 查看引用來源

之後俾有無俾人彈鐘呀??
女的內疚....:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

我下次係一個舒適環境下, 做足100分

引用:
原帖由 kenzycrazy 於 2016-12-14 05:06 PM 發表 查看引用來源
**挫敗的Man**

今日提及過一個令我好挫敗既人,Mr F
佢喺一個交友app 識既人,閒話家常之中有略帶咸味,見頭一兩次我地都喺公園仔談下心,咀下.....都知道佢扯晒,但忍住唔進一步。直到有日忍唔住,立即去左爆房 ...
乜原因搞到抬不起頭來呀

引用:
原帖由 gunfan 於 2016-12-14 05:22 PM 發表 查看引用來源
Find new target then :smile_o01:

i did!!! 消防員is the next

引用:
原帖由 床上枯燥的小腸 於 2016-12-14 05:30 PM 發表 查看引用來源

女的內疚....:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

我下次係一個舒適環境下, 做足100分
我當時感覺都係...好似我有問題咁呀,但我無可能跟佢番屋企架嘛

引用:
原帖由 Lok0923 於 2016-12-14 05:37 PM 發表 查看引用來源

乜原因搞到抬不起頭來呀
內文講左架喇~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆