上一頁下一頁
發新話題

一年既改變

收藏  |  訂閱
1.2k  36.9k

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-15 11:53 PM 發表 查看引用來源

我都想咁,寧願佢講清楚,話唔想再同我有任何關係,之後各行各路
但而家唔清唔楚,我唔舒服,佢仲關心我,我真係仲想同佢返番去以前咁
我好明白果種唔捨得...
於是決定叫佢決絕既一刀...

引用:
原帖由 lkk009hk 於 2016-8-15 11:59 PM 發表 查看引用來源

師姐你真係....
唉~唔知內情既人真係會以為你比人洗腦或者撞邪~:smile_o14:

愛情真係令人醉生夢死,又愛又恨
洗左腦啦一早比佢,佢道行夠高姐

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-15 11:30 PM 發表 查看引用來源
係呀 一開始果下係痛D...
但係之後其實舒服過拖住拖住...
所以我寧願佢對我絕情
而家只要一諗起佢就會想喊,寧願佢絕情,我一次過喊完,好過而家凌遲咁

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:59 PM 發表 查看引用來源

去旅行真係好開心,無論床上既激情床下既拍拖,呼。特別床上咁夾
我就少D呢D經驗...睇到C姐分享呢度...有少少唔好意思XD

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-16 12:01 AM 發表 查看引用來源

所以我寧願佢對我絕情
而家只要一諗起佢就會想喊,寧願佢絕情,我一次過喊完,好過而家凌遲咁
其實係大少定係d??

引用:
原帖由 miyeebb 於 2016-8-16 12:01 AM 發表 查看引用來源

所以我寧願佢對我絕情
如果我係你朋友,實捉住佢,叫佢同你講清楚~:smile_o02:

引用:

所以我寧願佢對我絕情
如果你真係想咁既話
其實就差一句...但係果一句係好難講出口...

引用:

所以我寧願佢對我絕情
傻豬,所有男人吾肯絕情都係留後路..好既男人吾會比希望

引用:
原帖由 poetkev 於 2016-8-16 12:02 AM 發表 查看引用來源

我就少D呢D經驗...睇到C姐分享呢度...有少少唔好意思XD
咁樣我直頭唔敢睇添~哈哈哈:smile_o08:

引用:
原帖由 jadeee 於 2016-8-15 11:31 PM 發表 查看引用來源
或者我喜歡懷念佢既感覺
我懷念的是爭吵以後 還是想要愛你的衝動
我放手 我讓座 假灑脫 誰懂我多麼不捨得
太愛了 所以我 沒有哭 沒有說
我依然懷念每晚同佢傾電話,成日扭計要佢呵要佢攬要佢鍚既日子

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆