上一頁下一頁
發新話題

[女仔diy靠自己] 第一次玩後樓梯震蛋 番唔到轉頭 <更新 #394>

收藏  |  訂閱
492  60.1k

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 08:59 AM 發表 查看引用來源
岩岩搭巴士 準備開始頹廢嘅星期一
隔離坐左位西裝哥哥 斯斯文文咁  唔知床上係咪好粗魯呢
本身諗住聽歌 係袋巢番耳機個陣 我眼尾望到
佢偷望緊我心口:smile_47:
我心口唔算大 不過帶bra推得可以好勁
今日較 ...
可惜可惜,阿星人在機場,唔知會唔會遇到個空姐又係塞咗震蛋幫阿星check in 呢

引用:
原帖由 XT! 於 2016-6-6 09:36 AM 發表 查看引用來源

原來鍾意西裝男...

依個天氣著西裝真係好熱........
熱咪等我幫你除囉

引用:
原帖由 star_platina 於 2016-6-6 09:42 AM 發表 查看引用來源

可惜可惜,阿星人在機場,唔知會唔會遇到個空姐又係塞咗震蛋幫阿星check in 呢

玩震蛋番工 正

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 09:47 AM 發表 查看引用來源

熱咪等我幫你除囉
對住你, 西裝褲突起真係好尷尬既

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 09:49 AM 發表 查看引用來源

玩震蛋番工 正
今日著咩返工先

我加入熱辣辣肉腸軍團

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 08:59 AM 發表 查看引用來源
岩岩搭巴士 準備開始頹廢嘅星期一
隔離坐左位西裝哥哥 斯斯文文咁  唔知床上係咪好粗魯呢
本身諗住聽歌 係袋巢番耳機個陣 我眼尾望到
佢偷望緊我心口:smile_47:
我心口唔算大 不過帶bra推得可以好勁
今日較 ...

引用:
原帖由 XT! 於 2016-6-6 09:50 AM 發表 查看引用來源

對住你, 西裝褲突起真係好尷尬既
唔尷尬囉 我見到佢突嘅話 我一定成個pat pat 坐落去扮比架車chock親 扭多兩野

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 09:58 AM 發表 查看引用來源

唔尷尬囉 我見到佢突嘅話 我一定成個pat pat 坐落去扮比架車chock親 扭多兩野
恤衫男會唔會減分先?

引用:
原帖由 misstina 於 2016-6-6 09:47 AM 發表 查看引用來源

熱咪等我幫你除囉
你下下係車到公司都keep住玩,邊有時間除,拖埋一邊條褲都未拉底,見d水已經濕到落大脾,仲唔拿拿淋扑你呀

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆