上一頁下一頁
發新話題

(1)一段胆顫心驚的荒唐偷食經歷p.1(2)酒醉後荒唐地想起契妹p.23,36,42,51,57完

收藏  |  訂閱
849  67.9k

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-27 04:20 PM 發表 查看引用來源

我認得你,我哋係賣魚佬個post都吹過兩咀,我叫你改ac,你仲話下次改“卜卜tsui",你喜歡嘅話你咪多啲係到留言囉!我絕無所謂啊!

同年輕20年嘅哥兒們瘋狂做愛?好事吖!女士們如能豁出去懂得享 ...
其實同細自己20年的搞,係唔係好變態?直覺佢可以做我個仔,生得出有余,但又覺后生仔好有陽光活力

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 04:49 PM 發表 查看引用來源

未有!要開新註冊好煩,又唔多識搞

新AC無咁快收到PM架。

引用:
原帖由 sam7211 於 2015-11-27 04:46 PM 發表 查看引用來源

喂喂喂!係chris兄講我知㗎!:smile_38::smile_38::smile_38:
SAM兄你對我真好

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

其實同細自己20年的搞,係唔係好變態?直覺佢可以做我個仔,生得出有余,但又覺后生仔好有陽光活力

對男人黎講同細自己20年的女搞係唔變態架。
點識架?分享下:smile_46:

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 04:59 PM 發表 查看引用來源
要講都好長篇,我又怕打字!
都係在夜場識的,飲酒地方…

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 04:55 PM 發表 查看引用來源

無嘅!性愛其實好私人,私人到就算身邊伴侶也未必完全能夠明白所有,其實只要自己喜歡,點做都得,誰說不可以呢?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 04:57 PM 發表 查看引用來源

SAM兄你對我真好
駛咩講~巧鬆啲嘛!哈哈。。。

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 04:59 PM 發表 查看引用來源
我…我未試過同細自己20年嘅女攪囉!呢個問題暫時不敢認同,試完後再出報告話你知!嘻嘻。。。

引用:
原帖由 tsuitsui2015 於 2015-11-27 05:03 PM 發表 查看引用來源

要講都好長篇,我又怕打字!
都係在夜場識的,飲酒地方…

夜場加飲酒,一個最易發生地方。
係咪舞池跳舞識?

引用:
原帖由 chris@hk 於 2015-11-27 05:12 PM 發表 查看引用來源
夜場加飲酒,一個最易發生地方。
係咪舞池跳舞識?
夜場~只不過係一個縱情聲色,幫助男女尋找交歡對象的一道橋樑。。。

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆