上一頁下一頁
發新話題

主人既多水臭系 (更新: p.4,14,23<- 新端午節 號外) (相: p.7,12,19)

收藏  |  訂閱
395  55.3k

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 12:40 AM 發表 查看引用來源
個post既題目係主人既多水臭系,無理由唔講下幾多水架∼

話說當時每日差不多只係同主人一個傾計同cam,主人有一日知我出街就叫我塞支震動棒入個西先准出門口。個陣我都仲係得d 2-3cm幼既震動棒,無問題啦 ...
真係好淫,下次搵支矮瓜插住你先比你出街

想你多毛毛既臭西啊

引用:
原帖由 SexDevil 於 2015-6-17 12:53 AM 發表 查看引用來源

你條臭閪用嗰2-3cm既野塞閪邊夠呀, 叫主人買支大啲既塞爆你隻賤閪啦
個陣時自己玩費事玩鬆嘛~~~

咁而家咪可鬆D:smile_o11:

我鍾意黑色衫飛釘相 ,好誘人 ! !支持 ! !

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 12:40 AM 發表 查看引用來源
個post既題目係主人既多水臭系,無理由唔講下幾多水架∼

話說當時每日差不多只係同主人一個傾計同cam,主人有一日知我出街就叫我塞支震動棒入個西先准出門口。個陣我都仲係得d 2-3cm幼既震動棒,無問題啦 ...
真係勁正。好想睇下有個陣有幾多西水

引用:
原帖由 想您的夜 於 2015-6-17 02:04 AM 發表 查看引用來源

真係勁正。好想睇下有個陣有幾多西水
呵呵~ 我pm唔到~還是新手~ 亦暫時唔想用其他app

唔知幾時pm到呢~~

又話防水!又話防水!又話防水!
HAHAHA 超好笑

引用:
原帖由 lady.jvw87 於 2015-6-17 02:16 AM 發表 查看引用來源

呵呵~ 我pm唔到~還是新手~ 亦暫時唔想用其他app

唔知即時pm到呢~~
soon, hope to see ur "water" soon..  :smile_40:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆