上一頁下一頁
發新話題

關係混亂的hall life(更新P.4,19,38,42)

收藏  |  訂閱
690  147.0k

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 11:50 AM 發表 查看引用來源
都有聽d grad左既師姐講佢地既辦公室關係,真係幾混亂下:smile_45:
係㗎,真係辦公室炮友都唔奇
p.s.我無試過

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-4 11:57 AM 發表 查看引用來源

有時男生無咩經驗係真係唔太識照顧女友, 不過我會好奇佢差在D咩
但你又唔離開佢之類.3.
分手真係唔係一件易事,當一齊耐左而佢又冇行差踏錯又對你好既時候,係好難咁殘忍講分手就算講左都好,佢會求番你

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 11:51 AM 發表 查看引用來源
清水灣?從來未去過呢間:smile_30:
當你感受到一間大學係以一條橋分隔開兩個唔同世界嘅時候,就會明咩叫做"天堂與地獄只是一線之差"

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 11:53 AM 發表 查看引用來源
搭校巴真係最煩既事,落山路果陣有離心力囉:smile_45:
啲彎咁急,正常

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-4 11:58 AM 發表 查看引用來源

真係咁=.=...學生通常同學時期一齊之後, 都好難再繼續:smile_o08:
社會壓力之類問題, 或者本身就唔夾囧...
而家已經同佢既價值觀好唔同,大家都少左講野

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
分手真係唔係一件易事,當一齊耐左而佢又冇行差踏錯又對你好既時候,係好難咁殘忍講分手就算講左都好,佢會求番你
咁好明顯你有想散過, 但你唔忍心咁做, 因佢又無錯之類

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:01 PM 發表 查看引用來源
但問題係變咗你要對佢專一啲,唔係嘅話到時係你求佢而佢彈回頭

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:02 PM 發表 查看引用來源
淡下淡下就好自然無左, 有時候
不過有時有D野講清楚係好D, 唔係殘忍, 有時係想佢改
男仔唔鍾意估黎估去, 直接好D

引用:
原帖由 angelking89 於 2015-3-4 11:58 AM 發表 查看引用來源

你都唔理佢地架喇應該? 我估, 不然有排煩有時
有時會同佢地吹下水囉,對佢地完全冇興趣

引用:
原帖由 索菲lala 於 2015-3-4 12:02 PM 發表 查看引用來源
係響邊方面先?而家嘅時勢就好有機會係政治

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆