上一頁下一頁
發新話題

愛上人夫

收藏  |  訂閱
255  8.2k

引用:
原帖由 Monby 於 2014-11-21 12:37 AM 發表 查看引用來源
叫佢落bar就合適,飲下酒睇下男仔,適合寂寞既人
咁每個人都有自己的生活,上來都係傾下計,輕鬆下:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 12:40 AM 發表 查看引用來源
咁每個人都有自己的生活,上來都係傾下計,輕鬆下:smile_40:
生活只係我地先有,樓主已經係行屍酒肉

引用:
原帖由 Monby 於 2014-11-21 00:17 發表 查看引用來源
你話我唔入流姐,我地都唔識,何況,香港咁多男人,你偏要選擇已婚既人,即係其他人冇料,只係你唔承認
換言之, 依你咁講, 你係咪想話因為我呢位人夫有料, 而其他未婚既男人就係冇料呀??

引用:
原帖由 Monby 於 2014-11-21 12:44 AM 發表 查看引用來源
生活只係我地先有,樓主已經係行屍酒肉
樓主ok呀,只係受過傷,未好返者:smile_40:

香港男人佢又唔係識晒,只係咁岩撞上人夫,投人左姐!人地從來無講過香港男人無料,只係講位人夫吸引到佢!點解唔了解下人就扭曲人地講既說話呢!

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 00:27 發表 查看引用來源
咁放工的時候,出來行下街啦:smile_40:睇下夜景都唔錯架:smile_40:
我放工時, 差不多睇到日出添喇...

引用:
原帖由 superior_yan 於 2014-11-21 12:53 AM 發表 查看引用來源

我放工時, 差不多睇到日出添喇...
咁睇埋日出,食埋早餐,都係唔錯呀:smile_40:

引用:
原帖由 degree06 於 2014-11-21 12:50 AM 發表 查看引用來源
樓主ok呀,只係受過傷,未好返者:smile_40:
受傷?佢邊忽似受傷,越睇越似港女

引用:
原帖由 Monby 於 2014-11-21 00:37 發表 查看引用來源
叫佢落bar就合適,飲下酒睇下男仔,適合寂寞既人,睇中咪去開房,你睇下晚九朝五套戲,會唔會拍d主角做咁有益既野?
呢位CHING, 有見地呀, 美市真係差唔多呢D時間開市, 正正係本人開工時間, 非開房也~ 你有時都好聰明呀下~

引用:
原帖由 rex1120 於 2014-11-21 12:51 AM 發表 查看引用來源
香港男人佢又唔係識晒,只係咁岩撞上人夫,投人左姐!人地從來無講過香港男人無料,只係講位人夫吸引到佢!點解唔了解下人就扭曲人地講既說話呢!

我冇扭曲佢既說話

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆