上一頁下一頁
發新話題

hubby拉低我件V領吊帶背心(Update#124,#114,#94,#70,#46,#47)

收藏  |  訂閱
306  122.0k

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-4 01:58 AM 發表 查看引用來源

攰咪轉姿態... 男人喎...做野都怕攰... (包括我老公)

我地男上都係差唔多射之前, 因為佢LIKE外射時我幫佢用手爆... 望睇好HIGH喎, 射多D喎...
是真的
口爆都唔夠手爆射得多

引用:
原帖由 小鏡子2號機 於 2014-11-4 09:20 AM 發表 查看引用來源
腳呀:smile_o06: :smile_o06: 腰呀:smile_o06:
嘩.... Yoona呀.... 師兄又係"少時"fans?

引用:
原帖由 devil_lck 於 2014-11-4 05:56 AM 發表 查看引用來源
著住睡褲都唔放過妳

係呀, 我老公當睡褲如無物, 我屋企夜晚包到實, 佢都有戰意, 伸手入睡褲入面摷...

問吓師兄門, 你伸手入女睡褲, 之後喜歡隔住底底摸定直接伸手入下面? 我老公係前者"隔住底底摸+摸大脾"...

引用:
原帖由 twentythous 於 2014-11-4 10:12 AM 發表 查看引用來源

望住你un都正啦,喺下面食住花生望住你個high樣hehe
呢個係佢慣常享受, 佢仲用手搓住我胸...

引用:
原帖由 左手基 於 2014-11-4 09:41 AM 發表 查看引用來源

好撚正呀妳~~~:smile_o09:
多謝師兄....

引用:
原帖由 my_yumiko 於 2014-11-4 12:10 PM 發表 查看引用來源

呢個係你想要既玩法?
呢個係佢好"隔住底底摸下面+摸大脾+摸pat"...

引用:
原帖由 Spidermann 於 2014-11-4 02:26 PM 發表 查看引用來源

應該唔止大脾滑既~~
哈哈... 你又知, 我老公話pat pat都好滑, 好Juicy喎....

引用:
原帖由 Arctic 於 2014-11-4 04:44 PM 發表 查看引用來源
是真的
口爆都唔夠手爆射得多
口爆都好多... 有幾次, 我"續"親, "續"到系鼻流返出黎...

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-4 09:24 PM 發表 查看引用來源

係呀, 我老公當睡褲如無物, 我屋企夜晚包到實, 佢都有戰意, 伸手入睡褲入面摷...

問吓師兄門, 你伸手入女睡褲, 之後喜歡隔住底底摸定直接伸手入下面? 我老公係前者"隔住底底摸+摸大脾"...
前者先
再伸手入底褲內

引用:
原帖由 tbwife2013 於 2014-11-4 09:36 PM 發表 查看引用來源

口爆都好多... 有幾次, 我"續"親, "續"到系鼻流返出黎...
又濃又多,一定好夠營養!
Hehe

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆