上一頁下一頁
發新話題

結婚前偷食回憶錄

收藏  |  訂閱
953  53.4k

引用:
原帖由 inekoi 於 2014-9-5 01:31 AM 發表 查看引用來源
見寫開文,唔爭在趁未有腦退化,記低下同佢既點滴啦…
記得第一次上佢屋企想扑野,但係佢俾我想像中無咁勁…一開始係我做主動摸佢支棍,越摸越硬,然後就大家互摷咁啦…到除衫開波,我幫佢吹,佢應該好耐無試過,咁 ...
師妹, 俾著我你幫我吹,我都同你脷妹妹, 我享受你都要happy 先得

Fully Suppot:smile_o12::smile_o12:

多謝咁多位師兄厚愛,咁悶既故仔都會睇~
我個人喜好望實個男仔去幫佢吹,69就可免則免啦…純粹個人習慣…唔知咁多位巴打絲打又有無特別喜好呢?

引用:
原帖由 inekoi 於 2014-9-5 08:46 PM 發表 查看引用來源
我個人喜好望實個男仔去幫佢吹,69就可免則免啦…純粹個人習慣…唔知咁多位巴打絲打又有無特別喜好呢?

超鐘意啲女一路同我含一路會用眼神黎問我舒唔舒服, 超鐘意, 同埋呢個角度拍片, 睇返時真係一流架

引用:
原帖由 inekoi 於 2014-9-5 20:46 發表 查看引用來源

互相有feel的話 唔一定要喜好既

引用:
原帖由 inekoi 於 2014-9-5 12:55 AM 發表 查看引用來源

師兄,SL係more preferred…因為老啦,想扑野既慾望無後生個時咁強lol

我都好支持師姐所講扑野真係好重要, SL 冇錯可以傾下計但扑野真係可以減壓

係唔係生完冇咁大性慾呢?

師姐, nice to meet you !

引用:
原帖由 nizniz 於 2014-9-5 09:12 PM 發表 查看引用來源

我都好支持師姐所講扑野真係好重要, SL 冇錯可以傾下計但扑野真係可以減壓

係唔係生完冇咁大性慾呢?
我覺得都有關係…

引用:
原帖由 pokhong1 於 2014-9-5 09:34 PM 發表 查看引用來源
師姐, nice to meet you !
師兄你好!

追番晒咁多 page.

樓主,今晚又開夜車出 post? Haha

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆