上一頁下一頁
發新話題

集郵性女 p.1,7,8,15,21,24 (29/11更新 p.24 友情SP 上集 )

收藏  |  訂閱
358  117.4k

跟住佢成個抱起我,我兩隻腳拑住佢條腰,凌空俾佢插。之後佢抱我去toilet,要我趴喺洗手盆,對住塊大鏡推車,下下都插到頂到子宮。我望住自己個樣俾人屌,又high 又淫,就更多水,之後又高潮咗兩次。之後拔出jj,除埋套(我以為佢想唔戴套屌,嚇一嚇),要我跪低含佢。佢用jj high下high下我塊面,一路話:“好爽呀? 高潮呀? 你仲想佢令你更多高潮? 你同我含L先啦你!” 於是我就伸脷迎接,又奶又吮。

含嘅時候,我用手指一路掃下掃下袋底,有時又撩下會陰位置。而條脷就探索下龜頭最敏感位置去進攻;其實個個男人都有啲唔同,有啲人喺包皮個交接位,有啲喺頂頂位。今次呢個sp好似對成個龜頭邊嘅包吮好sensitive,所以我keep住包吮進攻。我個頭一下一下為佢服務;唔好以為男插女先可以九淺一深,我好鍾意九下淺含一下深喉,我亦唔會下下吮到真空,要用不同吮法令對方有多重享受。我都唔係含咗好耐,佢就口爆我。

我地一齊沖涼,嬉下水,上床傾一陣計(咁男人都要少少時間回氣同抖抖),我又嗲下佢要佢攬住我。我見咁上下,就特登郁黎郁去,唔覺意又用腳掃下佢。佢又開始硬。我趴上佢身上,趷起patpat,上下上下咁用妹妹磨佢;當然佢把劍梗係比我越削越硬。今次我地69,我又舒服又想含,個口唔知做得邊樣。佢硬到不得了,於是今次我主動幫佢戴套,之後背坐開始屌,又轉不同姿勢。我俾佢屌到直情唔知自己淫叫咩啲,好high好爽,高潮咗兩三次,最後一次到我差唔多潮,我忍住到佢差唔多射先兩個一齊高潮。大家攤咗一陣,都係時間交人,再沖多次就前後腳走咗。

是次KO人物: 31歲,公司老闆(創業)

支持性女先再睇內容~

sister, i got something to ask you,i am already pm you

集郵小姐你好
我一路睇就一路幻想你
真係好正呀

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 09:52 PM 發表 查看引用來源
我好鍾意九下淺含一下深喉,我亦唔會下下吮到真空,要用不同吮法令對方有多重享受。我都唔係含咗好耐,佢就口爆我。
呢段有啟發性。集過郵果然係唔同D。:smile_o12:

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 09:52 PM 發表 查看引用來源
跟住佢成個抱起我,我兩隻腳拑住佢條腰,凌空俾佢插。之後佢抱我去toilet,要我趴喺洗手盆,對住塊大鏡推車,下下都插到頂到子宮。我望住自己個樣俾人屌,又high 又淫,就更多水,之後又高潮咗兩次。之後 ...
正呀師姐
期待下文
有無收集deedee

引用:
跟住佢成個抱起我,我兩隻腳拑住佢條腰,凌空俾佢插。之後佢抱我去toilet,要我趴喺洗手盆,對住塊大鏡推車,下下都插到頂到子宮。我望住自己個樣俾人屌,又high 又淫,就更多水,之後又高潮咗兩次。之後 ...
前後腳果然好小心。望住自己畀人插好high呢...... "Are you watching closely?" :smile_44:

引用:
原帖由 R.Gonzalez 於 2014-8-13 11:47 PM 發表 查看引用來源

前後腳果然好小心。望住自己畀人插好high呢...... "Are you watching closely?" :smile_44:
for sure

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 11:24 AM 發表 查看引用來源
http://static.apple.nextmedia.com/images/apple-photos/apple/20140813/large/a0305a.gif
我你未集喎

除咗第八,我全部都集過

引用:
原帖由 集郵性女 於 2014-8-13 11:52 PM 發表 查看引用來源

for sure

You know I am quoting movie quotes?

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆