上一頁下一頁
發新話題

人妻第一次偷食

收藏  |  訂閱
589  137.3k

引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 02:21 PM 發表 查看引用來源
次次攞房要一個鐘架咋!:smile_42:
唔知有冇D收費好似停車場咁,半個鐘免費呢

引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 02:24 PM 發表 查看引用來源
當放入去,你都未郁夠十下,佢叫你停話想射,下面收縮一下佢話出咗,咁我不如同玩具玩好過啦! 無電最多換電!:smile_42:
:smile_o04:

引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 02:24 PM 發表 查看引用來源
當放入去,你都未郁夠十下,佢叫你停話想射,下面收縮一下佢話出咗,咁我不如同玩具玩好過啦! 無電最多換電!:smile_42:
:smile_30::smile_30::smile_30::smile_30::smile_30:

引用:
如果男方會快出,起碼要2個鐘。即使任何原因第一次快出,之後其實抱住女方繼續親熱,到第二次時應該大家都會滿足。不過因人而異

引用:
原帖由 真空甜心 於 2014-7-25 02:22 PM 發表 查看引用來源

所以依家都唔搵勒
師姐未遇到the one 啫

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-7-25 02:26 PM 發表 查看引用來源

好主意!不過我不需要。我起碼要2個鐘

引用:
呢個比喻好爆

引用:
原帖由 lonely閒人 於 2014-7-25 02:26 PM 發表 查看引用來源

哈哈,但都要等一個鐘喎

引用:
佢冇第二次?第一次係會快少少嘅,我通常會做兩次,要個女人勁高潮先開心

支持

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆