上一頁下一頁
發新話題

[過200了lol] DRY到爆既大學生兼職記 + 回頭草食ex lol

收藏  |  訂閱
3.1k  144.7k

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 07:54 PM 發表 查看引用來源

我深信係個樣太乖XD 或者佢根本當我細路女

咁更加想睇,哈哈
我比我WECHAT 你呀

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-14 07:55 PM 發表 查看引用來源
見到我果陣濕唔起係我死XDDDD你見到你老細咁 你只會唔知點算好XD
同佢鬥硬,我係身體僵硬⋯佢係⋯XD

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 07:56 PM 發表 查看引用來源

同佢鬥硬,我係身體僵硬⋯佢係⋯XD

手尾頭變硬......波屎送你一隻中指:smile_o14:

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-14 08:04 PM 發表 查看引用來源
手尾頭變硬......波屎送你一隻中指:smile_o14:
咩叫手尾頭變硬?

HI 睇完你POST LA 真係幾好 我都係西裝友黎WOR 返文職MA 好彩都唔矮 有178CM XD 咁你見到我會唔會濕呢 XD
講返正題 個POST 好好,好耐無試過追哂14頁 見係你寫咁好 留個CM 支持你 = )

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 08:07 PM 發表 查看引用來源

咩叫手尾頭變硬?

姐係手指頭....:smile_o14:我........真係手指頭變硬..打錯字了:smile_o08:

引用:
原帖由 大學生A 於 2014-4-14 08:07 PM 發表 查看引用來源

咩叫手尾頭變硬?

哈哈
你真係考慮下post相喇

引用:
原帖由 steven_kit 於 2014-4-14 08:10 PM 發表 查看引用來源

哈哈
你真係考慮下post相喇

人地唔POST就唔POST架啦-_-點解係要係咁叫人POST:smile_o08:

唔好咁乞人憎啦:smile_o16:..

好似會引起罵戰咁SORRY:smile_o08:

引用:
原帖由 ckkcfwcw 於 2014-4-14 08:08 PM 發表 查看引用來源
HI 睇完你POST LA 真係幾好 我都係西裝友黎WOR 返文職MA 好彩都唔矮 有178CM XD 咁你見到我會唔會濕呢 XD
講返正題 個POST 好好,好耐無試過追哂14頁 見係你寫咁好 留個CM 支持你 = )
多謝!!<3

178 叫唔矮咋咩XD !!!叫好高囉好冇。XD
其實應該好多人鐘意西裝友,喺街眼甘甘咁望住你既矮妹可能就係我XD

引用:
原帖由 《豬兜》 於 2014-4-14 08:09 PM 發表 查看引用來源
姐係手指頭....:smile_o14:我........真係手指頭變硬..打錯字了:smile_o08:
唔係掛,我都身體僵硬佢仲淨係手指頭變硬XD !

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆