上一頁下一頁
發新話題

轉眼玩左10年

收藏  |  訂閱
787  75.7k

引用:
原帖由 Cartoonbaby2007 於 2014-1-19 11:29 AM 發表 查看引用來源

我都好明你呢種心情,被人chur得多真係好煩,本身好地地都唔想再做

越唔chur ,反而有d挑戰性,想chur 返佢有成功感:smile_30:

頭先同個舊sp傾計,佢話同宜家bf搞 high 唔到,問我點先high到。哈哈我可能約佢親身再示範。

其實係咪好多女人有呢個問題?

睇到呢度咁多前輩都咁有經驗,小弟反而想請教下點先會識到D SP對象?
我覺得我既生活圈子係唔會遇到D類人架喎。
但各位師兄同過唔同年紀階層都試過……所以真係好想你地指點一下。
小弟虛心受教。

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-19 04:39 PM 發表 查看引用來源
頭先同個舊sp傾計,佢話同宜家bf搞 high 唔到,問我點先high到。哈哈我可能約佢親身再示範。

比位你入:smile_40:

引用:
原帖由 acctofdesire 於 2014-1-19 04:39 PM 發表 查看引用來源

睇唻佢想同ching你開波呢個目的都好明顯喎!!

睇到哩個post 忍唔住要傾埋一份,唔知係咪自己衰,貪新鮮感得好緊要,我未試過真係有一個sp. 因為最多搞到第三次我就對對方提唔起興趣,其實我都想正正經經搵個sp. 但一直都遇唔岩

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-19 10:35 PM 發表 查看引用來源
睇到哩個post 忍唔住要傾埋一份,唔知係咪自己衰,貪新鮮感得好緊要,我未試過真係有一個sp. 因為最多搞到第三次我就對對方提唔起興趣,其實我都想正正經經搵個sp. 但一直都遇唔岩
失去新鮮感而失興趣?

引用:
原帖由 zkylopz 於 2014-1-19 06:19 PM 發表 查看引用來源

睇唻佢想同ching你開波呢個目的都好明顯喎!!

哈哈,真的唔係啦,係真心問。我話親身示範係玩佢啫,哈哈

引用:
原帖由 hkgirlonly 於 2014-1-19 10:35 PM 發表 查看引用來源
你有條件貪新鮮又唔錯喎!

引用:
原帖由 1223.bruce 於 2014-1-19 10:43 PM 發表 查看引用來源

失去新鮮感而失興趣?

係你未搵啱一個夾既人啫
搵到啱既應該可以至少keep半年至一年

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆