上一頁下一頁
發新話題

今日玩PHONE SEX (小小更新p.48 #720)

收藏  |  訂閱
743  38.6k

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 11:18 PM 發表 查看引用來源

下集要等我精神啲打賣佢。sorry lol
期待你的故事:smile_o05::smile_o05:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 23:15 發表 查看引用來源

:smile_o01:緊係有啦, 不過好少見到佢地D男朋友,
多數自己班女仔FD食
:smile_o01: 有冇諗住卒番幾次..

引用:
原帖由 S_2012 於 2013-10-13 11:12 PM 發表 查看引用來源

ps 一見面就係第2件事, 好多都只可以係過客
我依家都無一個特定既PS partner
唉我以前睇magazine 見過啲phone sex hotline 啲女係大肥婆賣聲唔賣樣

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 11:20 PM 發表 查看引用來源

Hk 我試過可能我abc唔怕。不過入到去勁多呀叔喺裏面。我去銅記嗰啲shop
d呀叔有冇睇甘甘望你?

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 11:21 PM 發表 查看引用來源

3years but still passion lol
:smile_o12::smile_o12::smile_o12:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 11:19 PM 發表 查看引用來源

咁你食過豬未?
豬梗係食過啦, 唔會話特別緊的

不過有 d 天生連手指都放唔到入去的, 我真係唔敢觸碰, 失血過多個陣.... 都唔知點點算

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 23:19 發表 查看引用來源

佢努力中哈哈。教佢咁多害左我自己
hahaha... 咁又係呀.. 好難有平衡.. :smile_30:

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 11:14 PM 發表 查看引用來源

其中有兩三個FD會講埋床事比我地聽
我地WAHTSAPP個GROUP名叫淫娃generation :smile_o01::smile_o01:
哈哈
咁你有冇分享番你自己d 性事俾佢地知先?

引用:
原帖由 Miss.I 於 2013-10-13 08:59 PM 發表 查看引用來源

只可以話你知C級 :smile_30:
都OK丫岩岩好
破左未:smile_41:

引用:
原帖由 logosacademy_yo 於 2013-10-13 11:22 PM 發表 查看引用來源

唉我以前睇magazine 見過啲phone sex hotline 啲女係大肥婆賣聲唔賣樣
一 D D 啦, 我有個 net fd 想溝的... 原來佢有做過 phonesex line
我真係俾錢玩左成個 hour.. 又見過真相

可惜唔夠人快, 被人登錄左...

之後就無得再同人 ps 咯

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆