上一頁下一頁
發新話題

呀Sir,我特登留翻塊處女膜比你架(有相)

收藏  |  訂閱
747  199.8k

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-20 01:27 AM 發表 查看引用來源

田雞比人剁開攞左個心出黎...
:smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29: 啊啊啊 好嘔心呀

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-20 01:21 AM 發表 查看引用來源
對唔住呀各位
因為頭先電腦有問題 個server突然自己quit左
我又要再重頭打過篇文
所以依家夜媽媽先出文
我真的是非常唔好意思:smile_29: :smile_29:
下次打落word先~~

引用:
原帖由 尼采的情婦 於 2013-7-20 01:31 AM 發表 查看引用來源

:smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29::smile_29: 啊啊啊 好嘔心呀
個心好痛架....

引用:
原帖由 一名大食男 於 2013-7-15 07:09 PM 發表 查看引用來源
寫得好~

回覆 1# 的帖子

thanks for sharing

引用:
原帖由 隻爪呀 於 2013-7-20 01:31 AM 發表 查看引用來源

下次打落word先~~

:smile_29:點解我之前無想過依個辦法?多謝提點:smile_52:

個一刻,雖然個心有少少唔舒服,
但係我咩都無講,或者應該話,咩都做唔到。
佢係我邊個?最多咪friends with benefits,
再講,我成日係佢面前林耀國前,林耀國後,
依家佢只不過係club裡面食女,
食正一條我識既,有d咩野好

“啊,唔洗理佢,佢又係度揾女屌。”

我同朋友繼續傾計,然後隔左一陣就一齊落左去跳舞。
係依個時候,C 同 D 已經唔見左蹤影。
C 係個好嬌小,但係對波好大既女仔;
個樣就一般般,但係好白,而且係男仔眼中好pure好true,
個性又開朗,係男人都想屌佢喇。
我自己暗暗笑左笑,然後就同舞池既人一齊又un又跳。

個時,club入面播緊remix版,David Guetta既Crank it up。
http://www.youtube.com/watch?v=yDs0kiQftwY

又落club既大家都知道,一個女仔,唔理好醜落到去跳舞,
一定有四五條狗公走埋黎。
而個時係我不知不覺間,已經有個男人攬住我條腰。
彩色既燈高速地閃下閃下,時間就好似迷幻地延長,
個DJ偶爾短暫地moment亮一亮燈,係o個個煙霧濔漫既空間,
我完全唔知道我同o個位先生跳左幾耐,
又或者,佢係邊個。

然後,當我地越跳越埋既時候,
我feel到一隻手抓住我膊頭,之後將我拉到佢心口度。
個一下,我同o個個同我跳舞既人都呆在呆--邊有人會拉走人地個partner架?
我抬起頭一望,
大家一定知道,o個位就係 D 。

“出完火喇咩?”
因為音樂聲好大既關係,我攬住佢條頸,
係佢耳邊細細聲地講。
個次,係我第一次係佢耳邊耳語。

因為個日戴既胸圍塊pad特厚,
所以我成個胸幾乎貼埋落佢既胸前面,係佢既角度黎睇,
視覺可能都幾震撼下。
但係,我自己知道我完全點都比唔上C。

“做咩無拉拉甘嗲?”

佢正面緊緊地攬住我,大家條腰都隨住隱約搖擺。
我無答,係甘嘈既環境下,
就算大叫都應該聽唔到對方講野;
我只係含住佢既耳仔,舔一舔,
然後發現,原來佢隻耳仔無朱古力味。

佢個隻係我背後既手上下慢慢地掃,
而個時,我已經醉醉地,
隻手好直接掃落佢跨下,隔住條褲,
摸一摸佢個條已經硬硬地既陰莖。

“嘩,你係咪真係甘勁?岩岩屌完條女,依家又硬既?”
我繼續係佢耳邊細細聲地講,覺得隻手既觸感好得意,
好似摸緊一條硬硬地,又唔係好硬既棍一樣。
佢無答我,將嘴唇大大力地按埋黎,然後張開,
將個條充滿薄荷酒,軟綿綿既舌頭塞入我個口入面,
直接同我條利絞纏。

佢既下體慢慢頂住我,而且係我背後個隻手既節奏變得更快,更亂。
然之後,當迷亂既燈光短暫地停,
迷亂既空間短暫地回覆正常既時候,佢停止左同我kiss,
淨係講左句
“返屋企,即刻。”

“返屋企,即刻。”佢呢句係咪叫你快 d 返屋企訓?:smile_o01:

引用:
原帖由 Vanlic 於 2013-7-20 03:43 PM 發表 查看引用來源
“返屋企,即刻。”佢呢句係咪叫你快 d 返屋企訓?:smile_o01:
我是唔會劇透的

好啦。我真係要留番過言啦

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆