上一頁下一頁
發新話題

談情說性 性行為次數 (專題討論)

收藏  |  訂閱
336  14.2k

女人大甘多,吾好
除非純愛情果隻就:smile_o12:
但始終男人到死前一曰可能都需要性
你睇下D阿伯就知,四處..................:smile_o14:

女人一老左,性需求少至無呀
壯男的他,怎能渡餘生呀
所以一定要講清講楚

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 05:14 PM 發表 查看引用來源

其實點解我會同大家分享依個身邊人既小故事呢?
係因為佢去算過命,亦睇過紫微斗數
都話佢既桃花好少:smile_39:
但係我從佢既言詞,同事件入面睇到
桃花有時未必只係因為命運
人既心態同處事,重有性格會決定左你 ...
無錯,性格決定命運,算命只可以作參考,你的性格才是最重要的取向
好似公主呢個朋友咁,佢個樣既然生得比實際年齡年青,若唔係懶,化粧加上打扮,一定吸引到好多裙下臣,少桃花呢啲係戇居o既啫,一朵花靚點會唔惹蜜蜂,蝴蝶飛埋黎

引用:
原帖由 damnbird123 於 2013-7-30 05:18 PM 發表 查看引用來源
女人大甘多,吾好
除非純愛情果隻就:smile_o12:
但始終男人到死前一曰可能都需要性
你睇下D阿伯就知,四處..................:smile_o14:

女人一老左,性需求少至無呀
壯男的他,怎能渡餘生呀
所以一定要講清講 ...
雀兄,咁你之後就真係要追晒我成個故仔
雖然無咩露骨既性愛內容
不過你會睇到一班八婆對性既態度係點樣:smile_45:
無錯,我稱呼依班人為八婆
從A小姐話我知佢既朋友叫佢唔好講俾B先生知佢大咁多年之後
我有理由相信,依班人絕對係八婆
都唔知用邊度諗野:smile_45:

引用:
原帖由 幪面超人 於 2013-7-30 05:23 PM 發表 查看引用來源

無錯,性格決定命運,算命只可以作參考,你的性格才是最重要的取向
好似公主呢個朋友咁,佢個樣既然生得比實際年齡年青,若唔係懶,化粧加上打扮,一定吸引到好多裙下臣,少桃花呢啲係戇居o既啫,一朵花靚點 ...
我極之認同超人所講
如果佢一早肯打扮下,至少似返個女人
真係無咩理由無男人追:smile_39:

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 05:29 PM 發表 查看引用來源

雀兄,咁你之後就真係要追晒我成個故仔
雖然無咩露骨既性愛內容
不過你會睇到一班八婆對性既態度係點樣:smile_45:
無錯,我稱呼依班人為八婆
從A小姐話我知佢既朋友叫佢唔好講俾B先生知佢大咁多年之後
我有理由 ...
八婆唔係好貼切,我男人角度會覺得呢種女人好陰險,欺騙絕不是好事,尤其在愛情上,更是死症

好,故事繼續
佢地行左2個星期度,我就問A小姐,同B先生點?:smile_41:
A小姐話佢覺得B先生好宅男,唔識照顧佢,唔識TUM佢
剩係顧自己:smile_39:
我就問,例如係D咩呢?

佢話B先生唔會問下佢凍唔凍呀?一齊食飯又唔會整埋俾佢食

我問返佢,咁B先生拍過幾多次拖,佢話應該唔多過3次
咁我就話:拍拖經驗淺,唔識同女性相處好正常者:smile_27:
佢話:佢係愛我既話應該會咁做

我真係俾佢吹很漲:smile_39:
我話:當你要求人地照顧你果陣,你作為女友又為佢做過D咩呢?
一齊食飯點解一定要個男既整埋俾你食呢?大佬,我依家拍拖咋喎,我唔拿係臭女喎:smile_19:

佢話佢同另一個男性朋友食飯,食韓國燒烤,個男性朋友全程燒埋俾佢食,佢完全唔洗郁手:smile_39:

我同佢講:小姐,你依家係搵男朋友,唔拿係搵工人同阿媽,你咁拿多要求既?
重有,普普通通一齊食飯咪OK囉,一埋枱就招呼周到,果D肯定係高手啦下化??你用下個腦啦!:smile_22:
同埋,點解唔可以調轉你整俾佢食呢?我覺得咁樣都一樣好SWEET者,點解一定要佢做呢???
根本你就係計較,計較邊個做得多D,邊個做少D,你個人咁都要計既,點拍拖?
重有,聰明既女人係應該教自己男朋友如何TUM自己開心,以唔係問條仔,點解你唔TUM我開心
大佬,我Q知點樣TUM你開心咩,學校都無教:smile_45:

你想佢整俾你食,你應該先整一件俾佢食,再同佢講你想食牛肉,叫佢燒件俾你
然後話佢知,BB,好味呀!以後我都想你燒牛肉我食

到再下一次,你又再叫佢燒俾你食,一段時間後佢就會入腦,記得要燒牛肉你食囉:smile_45:
你一黎就認為佢識做依D野,邊可能?大佬,學校無一科叫做如何TUM女友架,早知咁拿麻煩既,我唔拍拖啦:smile_45:
果D問你凍唔凍,有無食飽,只有我阿媽會咁問
我同我老公一齊就黎十年,佢都唔會咁問我,除非我去左韓國,零下10度,佢先會問我凍唔凍,有無帶夠衫:smile_13:
好心你,睇少D日劇啦,成日幻想個男朋友出黎,世界上無依D男人架,死左條心佢啦:smile_45:

故事之後發展,再講

想問一問各位男士
你地覺得A小姐所講緊既要求係咪太多呢?
你地又會唔會好似A小姐所講咁,咩都服侍周到呢???

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-31 03:25 AM 發表 查看引用來源
好,故事繼續
佢地行左2個星期度,我就問A小姐,同B先生點?:smile_41:
我就問,例如係D咩呢?

佢話B先生唔會問下佢凍唔凍呀? ...
人兩條心吾多既,現實同幻想會............
但太表面化既野:凍5凍,餵食..........,又會吾會來得堅固呢?
本人係屬於吾多識tum女既好男人
見D,咀甜既同事係易得人like,所以學其長,用於溝女
最重要係兩人要溝通,有默契,先:smile_o12:
B係曰本入,may be佢要依傳統,千依百順女人,女tum男
A係香港寵壞女人,may be佢要男聽晒話,男tum女

在有左互愛條件下:伴侶要著重日後點溶合相處,成熟,顧家,實際

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-31 03:25 AM 發表 查看引用來源
好,故事繼續
我就問,例如係D咩呢?

佢話B先生唔會問下佢凍唔凍呀? ...
A小姐呢種人活係自己世界裏面,佢唔知呢個世界發生緊乜嘢事,A小姐連兩性如何相處都不懂,都唔好講到拍拖咁遠

食一餐飯我唔明點整埋俾佢食?唔通剧扒要幫佢切到一片片餵埋落口叫招呼周到,就算有男人肯都驚俾個女人話自己弱智當佢低能啦,我諗大多數人都唔會鐘意男人咁樣做,紳士風度同男人應有對女仕禮儀同態度係兩回事,太流於表面只係造作

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 04:19 PM 發表 查看引用來源

好,講到依度暫停一下先
放心,我會繼續講既
:smile_30:

問下各位男士,如果你係B先生
你覺得A小姐大你咁多年,有無問題呢?
另外,如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道,你又會唔會嬲呢??
如果你係B先生
你覺得A小姐大你咁多年,有無問題呢?
另外,如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道,你又會唔會嬲呢??

大咁多又點?如果唔係玩玩下而係過人世,who cares?
況且,根據統計,女性平均年齡比男性長壽
想白頭到老,又唔想個女既受咁長既苦
我會問:why not?!如果A小姐真係無同你講,後黎俾你知道
只要中間無發生過任何存心欺騙既情況
(例:問佢時佢報細數)
我都應該唔會嬲
但如果佢主動話我知
我會好appreciate!
因為佢顧及我「感受」(雖然我唔多介意)

引用:
原帖由 jean_andylau 於 2013-7-30 05:14 PM 發表 查看引用來源

其實點解我會同大家分享依個身邊人既小故事呢?
係因為佢去算過命,亦睇過紫微斗數
都話佢既桃花好少:smile_39:
但係我從佢既言詞,同事件入面睇到
桃花有時未必只係因為命運
人既心態同處事,重有性格會決定左你 ...
六個字:
性格改變命運!
人樂天,正能量自然吸得多
樂天既人自然會走埋一齊
「貴人」出現既機會自然多!

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆