上一頁下一頁
發新話題

我與女友的性事及露出(再加2張相)P.1目錄[10月24更新相]100推薦再加相

收藏  |  訂閱
388  88.7k

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-23 03:27 AM 發表 查看引用來源

一係有機會你自己問林林,佢say yes你咪可以要:smile_o01:
無同佢chat甘耐可能唔記得左我:smile_o03:

引用:
原帖由 傑迪仔 於 2012-10-23 03:29 AM 發表 查看引用來源
無同佢chat甘耐可能唔記得左我:smile_o03:
唔會啦,你今日入過黎我同佢講迪迪兄
佢都仲記得:smile_o12:

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-23 03:30 AM 發表 查看引用來源

唔會啦,你今日入過黎我同佢講迪迪兄
佢都仲記得:smile_o12:
聽完你甘講個心有d sweet :smile_o05::smile_o05:
btw...之前太多野做冇時間上黎?

引用:
原帖由 傑迪仔 於 2012-10-23 03:33 AM 發表 查看引用來源
聽完你甘講個心有d sweet :smile_o05::smile_o05:
btw...之前太多野做冇時間上黎?
係啊,勁多野做,同埋又懶得打文:smile_o01:

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-23 03:36 AM 發表 查看引用來源

係啊,勁多野做,同埋又懶得打文:smile_o01:
我而家返工都係,文都冇出,因為冇野好打:smile_30:

引用:
原帖由 傑迪仔 於 2012-10-23 03:37 AM 發表 查看引用來源
我而家返工都係,文都冇出,因為冇野好打:smile_30:
所以呢排得閒d我先出下post:smile_o01:

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-23 03:42 AM 發表 查看引用來源

所以呢排得閒d我先出下post:smile_o01:
出多d,等我返黎同你整爆板:smile_o12:

引用:
原帖由 傑迪仔 於 2012-10-23 03:43 AM 發表 查看引用來源
出多d,等我返黎同你整爆板:smile_o12:
哈!都可以諗下喎:smile_o10:
我訓喇迪迪兄,聽日再傾!bye:smile_o07:

引用:
原帖由 果林與吉吉 於 2012-10-23 03:47 AM 發表 查看引用來源

哈!都可以諗下喎:smile_o10:
我訓喇迪迪兄,聽日再傾!bye:smile_o07:
good night~

support

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆