上一頁下一頁
發新話題

小女人日記 -- 響公園enjoy 大自然 P.37 +38

收藏  |  訂閱
634  282.6k

回覆210 #的帖子

有人mark左妳。睇妳的微博嘛

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-12 04:52 PM 發表 查看引用來源

上海天氣還可以啊!我們租的房子南北通風,所以屋裡有風比較舒服!連冷氣都不一定全日開!

en....... 在家裡肯定有咁少著咁少啦!
三片樹葉相信最少呱

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-12 10:16 AM 發表 查看引用來源

會!覺得好污JOe,唔明點解D老公願意自己老婆比人搞。我都用左好長時間去觀察我老公先肯同佢一起咁玩!

依家都覺得Dirty,所以我只會同啊力同betty!要我真系認識了解先ok.

http://i1.hk/d/imag ...
connie

i think Betty is ok

haha..

Dinner - 1

e 幾晚我地經常一起食飯,有時betty 地過來我屋企,
有時我地過betty 道。。。我地就系隔兩棟樓,同一個屋苑,好方便!

佢地放工后翻來換翻causal衫街坊裝先見面,反正都系響屋企
老公第一日就都叫我著舒服 d, 我of course 知佢隆野...
我當然ok...但我就唔準去著底褲, 靜系可以著條波褲....
我就著左條靜系響屋企著嘅舊灰色背心連身短裙
無帶bra,著左條黑色g-string.....

因為舊,條裙"wear"的好緊要,基本上條領軟到dit 到好像包唔住個胸咁
袖位落到波邊,出門口是要好好拉住條裙先唔會dit 左是但一邊胸出來
條裙洗到好薄,其實同無著真系差唔多,不過響花園過去時無mud 人
都ok....同我圍左條麻質圍巾。。。 因為e條裙真系太誇張。。。
露出唔可以咁擺明車馬。。。

上去佢地屋企時是同兩個上海佬一趟lift,兩條友眼金金咁望住我
因為我將條圍巾拉開左,飛曬釘.....我老公見到好開心....
入屋時啊力打量左我一輪,一定欣賞我條舊裙...
我入左廚房幫Betty手,其實無mud嘢做,系企 響到同去傾計...
Betty 著住佢老公件t shirt, 同短褲。。。見佢響廚房熱到身水身汗
半透明達住曬,我有走去抓左佢兩下...

引用:
原帖由 Connie2012 於 2012-6-12 11:56 PM 發表 查看引用來源
e 幾晚我地經常一起食飯,有時betty 地過來我屋企,
有時我地過betty 道。。。我地就系隔兩棟樓,同一個屋苑,好方便!

佢地放工后翻來換翻causal衫街坊裝先見面,反正都系響屋企
老公第一日就都叫我著舒服 d, 我 ...
are u here ?

支持下先

差唔多走火光咁劑。同冇著冇分別,條裙有幾短, 最鐘意緊身裙,能夠表現女性身段。

支持Connie姐

引用:
原帖由 大暉 於 2012-6-13 02:27 PM 發表 查看引用來源
支持Connie姐
thank u...

你就好了 有呢D享受 好羨慕 可以遇到姣女人啊 :smile_o11:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆