上一頁下一頁
發新話題

的士露出

收藏  |  訂閱
356  27.3k

thanks for sharing

回覆 194# 的帖子

坐巴士時,我鐘意坐最後
多數巴士最後的位是對着的

有次無咩人,我坐最左面(facing front),佢上車就坐最右面(facing rear)
之後佢又係扮瞓,一邊背心帶落咗落嚟
我sense到佢望到我望到佢,先推番條帶

引用:
原帖由 nicotine23 於 2012-1-24 11:11 PM 發表 查看引用來源
坐巴士時,我鐘意坐最後
多數巴士最後的位是對着的

有次無咩人,我坐最左面(facing front),佢上車就坐最右面(facing rear)
之後佢又係扮瞓,一邊背心帶落咗落嚟
我sense到佢望到我望 ...
good one

睇到好high呀:smile_47:
引用:
原帖由 abcbabe 於 2012-1-24 03:43 PM 發表 查看引用來源
小妹26 歲,做旅遊,要週圍去,向香港都係放閒日,小妹有個秘密,就係鐘意露出。

我165cm 長頭髮三圍33c 25 34。夏天出街就著背心熱褲加high heels,搭地鐵人多比人抽水就預左,其實有d high tim,我諗我真係幾淫, ...

引用:
原帖由 lojojung 於 2012-1-24 11:19 PM 發表 查看引用來源
睇到好high呀:smile_47:
are you sure? i am preparing for the other one to put here.

支持下先

回覆 213# 的帖子

咁你有無試過響巴士/地鐵露出?

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2012-1-24 10:55 PM 發表 查看引用來源
太正我驚自已會防一晚只打一次既約定:smile_46:
呢套片包你一晚打幾次:smile_34:

引用:
原帖由 phoebe_lo 於 2012-1-24 11:23 PM 發表 查看引用來源

呢套片包你一晚打幾次:smile_34:
頭先睇睇下 家人就回來:smile_04:
佢係k房個度好正啊:smile_04:

不如等我車埋妳丫

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆