上一頁下一頁
發新話題

好想好想...

收藏  |  訂閱
218  8.9k

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:27 PM 發表 查看引用來源
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

都係上一個男朋友最得:smile_34:
即使佢小弟弟唔得都好... 但佢好識用手指滿足我:smile_40:
但我真係好想試下潮吹啊@@"
見到大家d文.. 潮吹噴水....好似好易咁:')
有d仲 ...
用弟弟插應該好難
我睇 AV 都只係有一套係真係得
(好想揾返嚟睇添)

奶西粹料:smile_45:

依d要兩方面仲要有feel先可以

:smile_46: :smile_46:
PUSH

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:27 PM 發表 查看引用來源
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

即使佢小弟弟唔得都好... 但佢好識用手指滿足我:smile_40:
有d仲 ...
潮吹因人而異
再者網上有幾多人UP D野係真丫
即係一個廢0既男人上到來出PO都話自己勁
你又唔會同佢真係交流,佢UP咩都得,唔好甘易信網上D所謂自吹自雷PO

究有文成日話自己內射女友兩個都唔洗避都無B
有可能係0既~~向佢地妄想國度下0既話,或者兩個體質都不育就係

我以前都成日用手幫我 ex 搞惦
次次佢都好滿意,有幾次仲係我架車入面搞惦佢,勁刺激:smile_35:

樓主有無興趣交下手~

引用:
原帖由 ball_fatchu 於 2011-12-3 12:49 PM 發表 查看引用來源
以前我係一個唔會睇呢D講呢D既人...
但自從識左佢....我咩都做哂 :smile_35: :smile_35:
佢成日都話要搞到我變為一個淫賤既女人...HAHAHAAA~~~

其實我未試過同男朋友以外既打友誼波...係咪真係會好似咁多位師 ...
你想試搵我幫你囉!

引用:
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

有d仲 ...
男同女唔同架喎!
男仔就好易有高潮,亦都好明顯,會射野出黎.
女仔會比較講感覺多好多. 冇 feel 好難會高潮.

引用:
拍過幾次拖..
俾個幾個人搞過...

有d仲 ...
同你小便差唔多
:smile_30:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆