上一頁下一頁
發新話題

遇上了高手﹐天下間竟認有不吃魚的貓﹖﹖﹖

收藏  |  訂閱
250  35.3k

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 12:30 PM 發表 查看引用來源

講真~他一定有他的理據的﹐一定會有人信有人唔信架﹐但我個人覺得唔一定是事實的全部囉﹐如果唔肯定就咁蝦一個女仔﹐我覺得好看不過眼~~
小路本人在哪?

女仔就好蝦?
甚麼道理?

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-8 12:35 發表 查看引用來源

小路本人在哪?

女仔就好蝦?
甚麼道理?
真係唔知喎, 小路去咗邊﹖﹖﹖可能潛咗水﹐又或者一直也有看~~

比著我係小路﹐都無興趣再發言啦﹐咁比人話法﹐試問C 姐係你會感覺點﹖﹖﹖

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-8 12:35 PM 發表 查看引用來源

小路本人在哪?

女仔就好蝦?
甚麼道理?
你本來就是女性,被人抹黑為男性,你又會點樣回應呢?

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 12:41 PM 發表 查看引用來源

真係唔知喎, 小路去咗邊﹖﹖﹖可能潛咗水﹐又或者一直也有看~~

比著我係小路﹐都無興趣再發言啦﹐咁比人話法﹐試問C 姐係你會感覺點﹖﹖﹖
我新手出帖時,大把師兄質疑我是男扮女
我不知道原因,但沒有理會,一樣玩得好開心

要是有人上來出帖扼水吹,他的動機如何自己知道
有人看、有人回,大家開心就好
不喜歡、不相信的,去其他舖玩不可以?

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-8 12:44 發表 查看引用來源

這件事令我想起武俠小說裡的一種武功~(無相神功)

萬物眾相歸於一﹐唯無相是眾生......

好~放工~﹗我要去看精神科啦~~:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 Water_man 於 2011-10-8 12:44 發表 查看引用來源

好~放工~﹗我要去看精神科啦~~:smile_o07: :smile_o07:

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-8 12:48 發表 查看引用來源

同意:smile_o12:

引用:
原帖由 Georgilando 於 2011-10-8 12:52 PM 發表 查看引用來源

enjoy your lunch la~

引用:
原帖由 路經此地女 於 2011-10-8 12:48 PM 發表 查看引用來源

如上黎目的只係識下朋友...一個樓主係男係女...有咩所謂
其他進一步既野...(fd/出黎玩/玩真) 真係好講timing...

幾啱聽!
相嘟可以係膠相架!
引用:
原帖由 amorphis 於 2011-10-8 01:16 PM 發表 查看引用來源

如上黎目的只係識下朋友...一個樓主係男係女...有咩所謂
其他進一步既野...(fd/出黎玩/玩真) 真係好講timing...

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆