上一頁下一頁
發新話題

~ Romancing Sa.Ga : Chapter 1.7 ~

收藏  |  訂閱
3.0k  109.2k

~ Romancing Sa.Ga 1.4 ~反引誘

之後幾日,我無時無刻咁猜想包包個心入面究竟點諗。點解佢成日咁引我呢?
從美麗的方向去想,佢應該對我有意思。平常心諗,可能係我太寂寞而胡思亂想而已。

有一晚,我見包包好夜都未online,所以打俾佢,包包雖然冇聽電話,但隔一陣佢打返俾我。
「今晚唔見妳上網既?」我問。
「係呀,同屋企人去食飯岩岩返咋,頭先沖緊涼。」
「唔怪之得咁香啦。」
「Hehe…你又聞到?」
「牛奶沐浴露呀嘛。」
「哇哈哈….你點解知道架?」
「上次年宵聞過一次啦。」
「係啵,唔記得左….hehe….牛奶好用呀,你都用下。」
「其實我屋企都用緊,妳黎到都可以用架。」
我地好開心咁傾左大半個鐘,直到包包話要訓。我鍚左佢一啖:「啜卜~ Good Night!」
包包個邊突然冇晒聲,我呆左一呆諗緊係唔係嚇親佢之際,聽說到包包講:「Hehe….我岩岩俾妳錫到成身軟左呀。」
「咁厲害,我都想試下。」
「Hehe…諗下先啦...今次真係拜拜喇。」電話掛斷。我失落了幾秒,這時見到MSN響起,原來包包響MSN SEND 左一個KISS 俾我,即時令我SWEET 到爆。

第二日,我仍然繼續諗住包包,掛念、疑問、甜蜜纏繞在心。我知道空想是不會有答案的。呆了半日,決定去買份果份禮物俾佢。地點係旺角先達,我第一次買情趣用品。

店員係一個細細粒,美麗既長髮小姐,佢好有禮貌咁自我介紹,之後好細心咁介紹我睇緊唔知有咩用既工具。
佢見我只係集中睇震旦,就拎起一隻震旦放響我手掌跟住開動。佢幫我試左幾個款式,拎住震旦隻手不停掂到我隻手,令我有D 唔好意思,慢慢覺得自己塊面赤赤地,所以走左…我都估唔到自己咁細膽。

之後去左另一間,店員係一位金毛哥,大家係男人就冇晒尷尬感覺。我問佢頭先響樓下姐姐間舖見過個兩隻旦有咩唔同,佢即時試俾我睇:「平呢隻就低玩,雖然幾十蚊貨,但係夠震夠力水夠震。
咁佢有咩唔好呢?就係震得太勁,放上手震到你都可能有少少痛,敏感D既定女可能會唔中意。貴呢隻個摩打就靚D,360度震動,震得勁但放份上手都唔會痛,唔怕買左唔岩用。」我最後幫襯左呢位金毛哥買隻貴旦。

返到屋企後我即刻上網搵包包,等左一陣就見到佢。
「估下我買左咩禮物俾妳?」
「Hehe….多謝呀….唔會係震旦掛?」
「妳真係叻,點會唔係!」
「真係架,估唔到你真係會買啵。」
「妳已經講過好多次想試喇。」
「咁又係,你係唔係教埋我用先?Hehe」
「妳幾時得閒黎上堂丫?」
「星期六你屋企有冇人?」
「星期六OK,我屋企冇人玩全日都得!」
「我八點黎得唔得呀?你記得溫柔D喎,我真係唔識架。」
我冇諗到事情會咁順利:「OK呀,妳早D 黎我地可以玩足一日。」
「其實我有d驚呀……第一次係唔係真係好痛架?」
「我會就住妳慢慢黎架嘛,唔使驚。」

我地約好左後日,星期六朝早八點半響我屋企附近既巴士站等。
呢個星期六係我地人生最要既歷史之一!

待續
~ Romancing Sa.Ga : Chapter 1.5 ~ 失措

引用:
原帖由 dada__pig 於 2011-8-10 10:36 PM 發表 查看引用來源

:smile_o08: 車..你PM我囉
PM左啦:smile_04:不過講明先 你會好開心架:smile_46:

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-8-10 10:37 PM 發表 查看引用來源

令過好像多真的女人:smile_04:
係wo 真係去pub會分唔出

原來你都係純情派~~~

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-8-10 10:38 PM 發表 查看引用來源
留下位~
留位當茶樓:smile_04:?

引用:
原帖由 PS忌廉妹 於 2011-8-10 10:39 PM 發表 查看引用來源
原來你都係純情派~~~
過埋黎吹水啦:smile_04::smile_04:

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2011-8-10 10:38 PM 發表 查看引用來源

PM左啦:smile_04:不過講明先 你會好開心架:smile_46:
:smile_o08: 睇過先知

引用:
原帖由 Mr.Happys 於 2011-8-10 10:38 PM 發表 查看引用來源

係wo 真係去pub會分唔出
如果飲醉左, 可能上床先發現:smile_03:

引用:
原帖由 PS忌廉妹 於 2011-8-10 10:39 PM 發表 查看引用來源
原來你都係純情派~~~
從前曾經都係既 :smile_o05:

引用:
原帖由 SOULKING 於 2011-8-10 10:40 PM 發表 查看引用來源

如果飲醉左, 可能上床先發現:smile_03:
唉  插錯穴
:smile_04:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆