上一頁下一頁
發新話題

小露又忍吾住啦,更新p.163

收藏  |  訂閱
2.4k  480.9k

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-2 07:03 PM 發表 查看引用來源
小妹第一次分享咋 !
其實自己都唔知係本身自己有咁既嗜好,定比人影響左 !
16歲識左個第一個(主人)之後,到而家 22歲啦 !! 一路都有露出
平時我都係收左工搞下屋企野 12點左右會出去掉垃圾 ! 唔著衫出去都係好 ...
我鐘意妳露上面同露下面:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 05:02 PM 發表 查看引用來源
3/6
小妹而家冇主人丫 !! 男朋友就新識左個 !不過佢就唔知我有呢個嗜好既,佢又成日唔係香港,我諗好快會分手啦
尋晚 10點鐘左右有朋友搵左我出去飲野食糖水 !但係我又好想玩露出喎
又唔想出完去再返屋換衫喎,諗左一 ...
睇到我硬晒

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-3 09:42 PM 發表 查看引用來源
PART 3
咁落左車之後,因為頭先比佢地望到濕濕地又好似未玩夠! 所以決定再黎過
跟住用左 9秒9既速度行返去屋企樓下, 個時都成 2點幾到應該冇咩人架啦
咁我就搭電梯早幾層出,跟住行去後樓梯,望到冇人就連身上件 t 都 ...
嘩.........好大膽唔著衫行行後樓梯:smile_47: :smile_47:

引用:
原帖由 團瞞友 於 2011-6-4 12:49 PM 發表 查看引用來源

你而家有男朋友仲需要野外露出?
新識既又唔可以叫真係男朋友既 .....
始終自己仲鍾意玩露出 ,,,, 但係佢滿足唔到我囉 !
可以咁講佢返到香港我會同佢講分手既,因為我發現露出比同佢做更令我興奮囉

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 12:05 AM 發表 查看引用來源

可以咁講佢返到香港我會同佢講分手既,因為我發現露出比同佢做更令我興奮囉
哈哈..果然都係一個淫女人 ..露完妹妹會唔會濕哂嫁?

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 12:05 AM 發表 查看引用來源

咁你仲唔快d出動同影相分享?:smile_o01:

引用:
原帖由 phowong 於 2011-6-5 12:07 AM 發表 查看引用來源

哈哈..果然都係一個淫女人 ..露完妹妹會唔會濕哂嫁?
多謝你讚我淫先,每次露完好多時都會濕架.曾經有次同個時個主人出去玩露出,玩到好 HIGH
濕到流左少少落大脾度囉 !

妳都好易興奮:smile_o05:

引用:

你通常坐巴士玩露出?記住露俾斯文男人睇wo......

引用:
原帖由 愛露出自己 於 2011-6-5 01:05 AM 發表 查看引用來源

多謝你讚我淫先,每次露完好多時都會濕架.曾經有次同個時個主人出去玩露出,玩到好 HIGH
濕到流左少少落大脾度囉 !
你試過潮吹未呢?:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆