上一頁下一頁
發新話題

~~無心的誘惑 (part2,3,4@P3,10,15 ***ending [email protected]***)

收藏  |  訂閱
365  107.6k

樓主讀咩gum busy ar...又未Final Year~趕project?!:smile_o10:

Part 4

阿瑩問我: 今晚可唔可以做佢一晚男友
雖然我無答佢, 但係我既行為已經表示左

我既手一直搓住阿瑩個波, 隔住件.TEE都感覺到個波好軟林林
一路搓阿瑩一路喘氣, 我仲FEEL到佢個心跳得好快
我問阿瑩: 你係咪好緊張? 你個心跳得好快
阿瑩雙眼瞪得好大, 一直望住我
我亦睜大對眼望實佢, 阿瑩開始細細聲咁呻吟
一聽到D叫聲, 我細佬有好大反應, 仲命令返大佬要完全俘虜阿瑩!

我除左阿瑩件TEE… 佢對奶完完全全暴露係我眼前
我就好似顛左咁係咁啜佢對奶, 阿瑩愈嗌愈大聲

係呢個時候,我醒起原來度門係無鎖, 仲有唔知阿瑩同房幾時會返
我個心突然間好驚, 但又令我好興奮!
阿瑩HIGH到咩都唔知, 我心諗一陣你同房入黎睇到你係度扑野你就知死!

我好快咁就幫阿瑩除晒D衫,佢好似好怕羞咁, 成日搵隻手遮遮掩掩
我都除埋自己條褲, 大家D衫褲都亂咁扔, 個場面就好似激戰前席一樣

我拉左阿瑩去房門旁邊, 因為果度有塊落地鏡, 可以照到我地全身!
我從阿瑩後面攬住佢, 再舉起佢隻右腳, 準備插隻手指入去
阿瑩一開始好唔願意,因為佢正正對住塊鏡, 我對佢妹妹做既所有野佢都會睇得一清二楚!
我隻手指係阿瑩妹妹前面, 阿瑩睇住塊鏡, 跟住話:
唔好係呢度啦… 我驚一陣….
講到呢度, 我隻手指已經插左入去
阿瑩妹妹好濕… 我隻手指係咁摔, 摔到吱吱聲
我望住塊鏡, 成個畫面真係好淫! 估唔到第一次搞就已經咁樣
我再加速係咁摔, D水聲愈黎愈大!
因為我舉起左阿瑩其中一隻腳, 阿瑩得返一隻腳企係度
雖然佢挨住我, 但係佢隻腳都開始無力, 一路呻吟, 隻腳一路震

呢個時候, 我既細佬已經硬到無朋友, 望住塊鏡咁淫既畫面, 真係忍唔到啦!
我放低阿瑩隻腳, 抱左佢行去書台, 再放阿瑩坐係張台度
阿瑩分開左隻腳, M字腳咁坐係書台度, 碌大雙眼望住我
阿瑩已經面紅耳赤,一路喘氣一路講: 快D入黎..… 我驚一陣..同房…返…
原來佢都知佢同房會返!!! 哈哈
我係度諗… 你唔講我都會X死你!
我行開左諗住拎個DOM, 係戴既同時, 我諗到D野!

我行左去度門附近, 開左度門少少, 大概2cm 咁多, 走廊D光線射左入房
阿瑩即刻話: 喂…傻X左丫你??
我就行返去阿瑩面前, 同佢講: 我要其他女仔知道你有幾淫!

To be continued…

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 12:16 AM 發表 查看引用來源
Part 4

我既手一直搓住阿瑩個波, 隔住件.TEE都感覺到個波好軟林林
我問阿瑩: 你 ...
你都賤到冇朋友WOO
阿瑩比你執一劑,你仲玩到咁大....

引用:
原帖由 Sexy_Bitchs 於 2011-2-10 11:50 PM 發表 查看引用來源
樓主讀咩gum busy ar...又未Final Year~趕project?!:smile_o10:
yes!!! sos

哈... 你個刻的邪念好大.. 玩咁大

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 12:47 AM 發表 查看引用來源

yes!!! sos
放完sem break+CNY....workload係咁上下~:smile_39:
哈哈...你實有大把女同學SOS你啦 ....btw~樓主咩subj先?

以為終於到戲肉到...點知又吊我地癮.....:smile_19:

幾好睇haha

ching你咁fit
肯定得閒做唔少"運動"la

打完飛機好訓喇

引用:
原帖由 ~Rickytam 於 2011-2-11 12:16 AM 發表 查看引用來源
Part 4

我問阿瑩: 你 ...
仲以為有final part 睇:smile_o02:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆