上一頁下一頁
發新話題

同日本老闆扑part2 P.14part3 P.33/(相)戰衣P.1

收藏  |  訂閱
552  143.6k

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-27 08:45 AM 發表 查看引用來源
Apple 妹,琴晚大戰結果如何?今朝起唔起到身呀?
佢居然同我過夜
所以就甜甜蜜蜜同老闆食埋早餐先前後腳返工

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:47 AM 發表 查看引用來源

apple 妹,架佬包做咩唔制呀…又唔駛做,又有野卜,超順波…
有日佢玩厭左我咪死
費事佢覺得我係雞想包就包
有難度佢地先鐘意挑戰  越得唔到先越想要
佢依家要我做佢gf  甘都差唔多  都係洗佢錢  哈哈

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:48 AM 發表 查看引用來源

佢居然同我過夜
所以就甜甜蜜蜜同老闆食埋早餐先前後腳返工
係呀!架佬好鐘意包女架…你以後唔駛做囉…un un 腳都得,不過架佬鐘意幾 P遲啲會揾埋公司其它架老一齊黎插你,你頂唔頂得順先…

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:40 PM 發表 查看引用來源

唔磅水一定無得搞,除非真係在日本住就有機。:smile_o04:
架佬都好大方架  所以要搞就咪小家啦
最少都要食餐飯  揾間靚酒店
但據我所知  好多日本妹都好鐘意玩一夜  
d fd甘食餐飯  大家睇岩就上

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-28 09:51 AM 發表 查看引用來源

係呀!架佬好鐘意包女架…你以後唔駛做囉…un un 腳都得,不過架佬鐘意幾 P遲啲會揾埋公司其它架老一齊黎插你,你頂唔頂得順先…
佢有個fd都鐘意我  係好明顯個隻
佢成日問我佢個fd有無揾我之類
佢好介意佢個fd約我  睇黎佢暫時想獨食住先

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:50 AM 發表 查看引用來源

有日佢玩厭左我咪死
費事佢覺得我係雞想包就包
有難度佢地先鐘意挑戰  越得唔到先越想要
佢依家要我做佢gf  甘都差唔多  都係洗佢錢  哈哈
包你梗係要比月費你架啦…唔通佢卜你唔駛付出咩!老婆都要養啦!係痳…啲日本仔係日本要比哂份糧個老婆,你唔知架?

引用:
原帖由 damabird123 於 2011-1-26 01:09 PM 發表 查看引用來源

係呀!唔使錢無得諗架!除非識架文,仲要好叻個隻,唔係溝唔掂,所以食架菜大部份都要科水,3W兄唔使諗啦…:smile_o04:
另一種就除非你係白人囉
白人既話  個個劈開對脾  俾人插

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:52 AM 發表 查看引用來源

架佬都好大方架  所以要搞就咪小家啦
最少都要食餐飯  揾間靚酒店
但據我所知  好多日本妹都好鐘意玩一夜  
d fd甘食餐飯  大家睇岩就上
睇邊度的架啦…東京,大阪,大城市啲就好啲,偏啲果啲你咪制添呀…水都無得你飲呀…

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:53 AM 發表 查看引用來源

佢有個fd都鐘意我  係好明顯個隻
佢成日問我佢個fd有無揾我之類
佢好介意佢個fd約我  睇黎佢暫時想獨食住先
Apple 妹睇黎都係索妹波,有無相整張黎分享下咁呀…我都想約下你咁波…嘻嘻…

引用:
原帖由 angelapple 於 2011-1-28 09:55 AM 發表 查看引用來源

另一種就除非你係白人囉
白人既話  個個劈開對脾  俾人插
唔係吖!啲架妹鐘意黑柴架,仲勁 likely 個隻架…

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆