上一頁下一頁
發新話題

俾sp搞到張床濕晒...#170 25/1 update

收藏  |  訂閱
595  43.0k

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-16 12:01 AM 發表 查看引用來源
首先多謝大家支持呀:smile_o09:
今日我又同左我嘅第3個sp見面所以上黎同大家分享下~

不過講一講個題外話
佢個名叫"第3個sp" 即係我識嘅第3個唔係我同時有3個呀!! (不過有幾多我唔講啦....)
咁多 ...
你個special one同第二條女話冇扑過你喎,
你個post係咪自己幻想出黎架:smile_30:

Tamama我來了,你的report好像令到有人發嬲了… Anyway,幾時到我和你出個report呀?

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-25 10:50 PM 發表 查看引用來源
話說星期6 俾人放飛機...明明諗住今個星期m到佢又要番工冇得搞就益下個衰野啦
點知佢又唔聽我電話!!
哼!! 依家得你一個咩?!

好啦..本身夜晚約左人食飯
但係朋友又已經出左街咁我就去搵佢啦
之前係交友網識. ...
TAMAMA好幸福唷~~~做到呢個怕羞仔第一個SP~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 12:08 AM 發表 查看引用來源

TAMAMA好幸福唷~~~做到呢個怕羞仔第一個SP~~~
lee樣野....我唸我可以幫到你.........:smile_40:

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-27 12:15 AM 發表 查看引用來源

lee樣野....我唸我可以幫到你.........:smile_40:
HAHA~~~JEFFREY你幫到我咩野丫~~~

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 12:16 AM 發表 查看引用來源

HAHA~~~JEFFREY你幫到我咩野丫~~~
你想要既野囉.........hoho:smile_44:

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-27 12:18 AM 發表 查看引用來源

你想要既野囉.........hoho:smile_44:
R U 怕羞仔:smile_o10: :smile_o10:

引用:
原帖由 8掛妹 於 2011-1-27 12:20 AM 發表 查看引用來源
R U 怕羞仔:smile_o10: :smile_o10:
係lee區..都應該係既.........怕怕地啦.......:smile_13:

引用:
原帖由 tamama123 於 2011-1-25 10:50 PM 發表 查看引用來源
話說星期6 俾人放飛機...明明諗住今個星期m到佢又要番工冇得搞就益下個衰野啦
點知佢又唔聽我電話!!
哼!! 依家得你一個咩?!

好啦..本身夜晚約左人食飯
但係朋友又已經出左街咁我就去搵佢啦
之前係交友網識. ...
SUPPORT~~~~~~~GOOD REPORT~~~

引用:
原帖由 jeffrey722 於 2011-1-27 12:22 AM 發表 查看引用來源

係lee區..都應該係既.........怕怕地啦.......:smile_13:
咁我咪要重怕D你~~~

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆