上一頁下一頁
發新話題

mtr上玩震蛋 + lunch 大戰 p.7

收藏  |  訂閱
241  49.8k

引用:
原帖由 bcm 於 2010-11-30 10:19 PM 發表 查看引用來源

咁漁網絲呢~你唔支持我架
點會唔支持呀

引用:
原帖由 bcm 於 2010-11-30 10:19 PM 發表 查看引用來源

支持吖

嘿嘿  睇到上引  c物 呢d整係係街到個時引死條仔先架la ~~
上到床趕住除就冇得睇架la ~~

唔通佢想黎個辦公室大戰?

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 10:14 PM 發表 查看引用來源
剛剛做完"如加"返黎, 好鬼攰, 一陣再update 番今日lunch 個report 先
小v 放工無去買靚靚絲襪,今晚會出 post ,等你…

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 10:15 PM 發表 查看引用來源

你都試下啦, 真係好正架, 係人面前俾人lam, 但人地又唔知, 又要扮冇事, 真係好濕, 成個水塘咁架
又真係幾好玩波…

引用:

b 姐,梗係支持你啦!你咁索…

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 10:15 PM 發表 查看引用來源

你都試下啦, 真係好正架, 係人面前俾人lam, 但人地又唔知, 又要扮冇事, 真係好濕, 成個水塘咁架
小V妹,我覺得你個死佬好幸福,你可以感樣比距玩,我個死婆就連幫我用口都接受唔到,我幫距距就好enjoy,真系同人唔同命,我都系個天性中意同女朋友搞下花樣伽人,但女朋友又系個種保守伽人,真系無辦法,只有羨慕的份,祝你同你個死佬永遠都感恩愛啦,sp3上。

very nice..support

引用:
原帖由 小小V 於 2010-11-30 02:36 PM 發表 查看引用來源
出report 前講講我個位先, 由於我個位係公司最入, 好似自成1角咁, 冇咩同事會行到過黎, 只有我可以望到d同事, 所以有時個死佬走過黎咀我都唔會俾人見到.

咁開完會出黎, 個死佬已經頂唔順, 打個眼色俾我叫我去除 ...
支持支持,記得打得長細D喎:smile_o06:

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆