上一頁下一頁
發新話題

愛吞精的好色學生妹 [updates... p7 (再phone sex), p11 (接放學), p12 (比女趙完鬆)]

收藏  |  訂閱
369  169.4k

引用:
原帖由 loveJ 於 2010-10-12 09:38 PM 發表 查看引用來源
我心諗: 好似我比人採精,多過我口爆左人咁既?

>>> HAHAHA 超搞笑!!!
haha....。不過我真係有咁既感覺。

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 09:57 PM 發表 查看引用來源

其實大家都爽咪得囉~
樓主比人採精都採得你過引呀
過癮...過癮... 又刺激, 又過癮!

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-12 09:16 PM 發表 查看引用來源

個學生妹心念.....傾咩呀.......浪費時間....埋牙啦
樓主小心比囡囡吸乾
hahahaha!!! 係! 佢係MSN度都同我講,下次唔要淨係得我舒服,佢叫我扑埋佢喎!

引用:
原帖由 Legend123 於 2010-10-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

hahahaha!!! 係! 佢係MSN度都同我講,下次唔要淨係得我舒服,佢叫我扑埋佢喎!
恭喜曬樓主遇到個咸濕學生妹!:smile_47:

引用:
原帖由 miss36D 於 2010-10-13 12:09 AM 發表 查看引用來源

恭喜曬樓主遇到個咸濕學生妹!:smile_47:
讀書既時候,身材已是36D咁突出嗎?

引用:
原帖由 Water_man 於 2010-10-13 12:13 AM 發表 查看引用來源

讀書既時候,身材已是36D咁突出嗎?
中學果陣...當然無...

担心塭地方 板主

引用:
原帖由 Legend123 於 2010-10-12 11:53 PM 發表 查看引用來源

師兄你好靚仔吧,而家d學生妹吾同你講錢都係貪你靚仔吧,仲想問你係咪30幾中佬呀,我最近成日見到中佬食學生妹,幾時輪到我:smile_39: :smile_39: :smile_39:

Kong-dom 網上安全套商店
上去睇下啦
www.kong-dom.com
獨家發售Care condom Care安全套
而家VanGO便利店都有得賣啦!

期待你next report

上一頁下一頁
發新話題
前往最後回覆